Uitzending
RTL Boulevard - 1-7-2019

1-7-2019

RTL Boulevard

401 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dit zijn de deelnemers van Het Spaanse Dorp: Polopos
Na het succes van Het Italiaanse Dorp: Ollolai komt RTL met een nieuwe reeks. Dit keer krijgen vijf Nederlandse gezinnen de kans in Het Spaanse Dorp Polopos een nieuw leven op te bouwen. Voorwaarde is opnieuw: de leegloop van het dorp stoppen en Polopos weer toekomstbestendig maken.

Arie Boomsma waarom yoga voor mannen nieuwe trend is
Yoga is al lang niet meer met je benen in je nek naar zweverige muziek luisteren in een walm van wierook. Nee, half Nederland is overstag, en er is nu ook een mannelijke variant: Broga.

Ilse DeLange over songfestival-avontuur met Duncan
Ilse Delange was de afgelopen tijd natuurlijk bezig met het coachen van Duncan Laurence op het songfestival. Nu de winst voor Nederland binnen is, kan de zangeres zich focussen op haar eigen muziek. Het nummer Gravel & Dust is uit en wij spraken haar vanmiddag.

Taylor Swift haalt uit naar manager Justin Bieber en Ariana Grande
Met artiesten als Ariana Grande, Justin Bieber en Demi Lovato is Scooter Braun een van Amerika's grootste artiesten managers. Nu breidt hij zijn imperium uit met de rechten over de muziek van Taylor Swift, die hij kocht voor maar liefst 300 miljoen dollar. Taylor is boos.

Afgeblazen Belgisch festival Vestiville krijgt enorm veel kritiek
Er is een hoop gerommel in het Belgische Lommel, waar vrijdag enkele uren voor de aanvang het nieuwe festival genaamd Vestiville is afgelast, omdat de veiligheid van de bezoekers en de artiesten niet gegarandeerd kon worden. Maar er lijkt meer niet in de haak te zijn met de organisatie.

'Tramschutter' Gkmen T. verschijnt voor de rechter
Voor het eerst sinds de aanslag in Utrecht moet 'Tramschutter' Gkmen T. zich verantwoorden voor de rechter. Op 18 maart opent hij het vuur op passagiers van een tram in Utrecht. Drie mensen zijn op slag dood, later overlijdt een man van 74 aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Het is nog altijd onduidelijk waarom hij de aanslag pleegde.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!