Uitzending
RTL Boulevard - 29-6-2019

29-6-2019

RTL Boulevard

928 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 180"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met n of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Ook John de Bever juicht Oranje naar de halve finale
2-0 werd het voor de Oranje leeuwinnen in de kwartfinale tegen Italie. We keken de super spannende wedstrijd met Leeuwinnenfan van het eerste uur, John de Bever.

Yes! Na negen jaar keer The Hills terug op tv
Na negen jaar komt de populaire reality serie 'The Hills' weer terug op de buis. In 'The Hills: New Beginnings' volgen we de high society weer op de voet. En zoals we gewend zijn, ligt er veel drama op de loer

Johnny de Mol en neefje Julian bestormen de theaters
Johnny de Mol staat binnenkort met zijn neefje Julian op de planken met een eigen theatershow. De voorbereidingen zijn in volle gang en op verzoek van Johnny nam zijn beste vriendin Nikkie een kijkje bij de try-out.

Beelden tonen vernieling door Wesley Sneijder
Het lijkt alles behalve goed te gaan met Wesley Sneijder. Het is over met Yolanthe, heeft problemen met zijn voetbalclub en nu blijkt dat hij ook zou zijn opgepakt wegens het vernielen van een auto.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 29 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie