Uitzending
RTL Boulevard - 30-4-2021

30-4-2021

RTL Boulevard

255 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Afrojack niet gespannen voor songfestival: 'Heb er juist heel veel zin in'
Veel dj's hebben hun kruit droog gehouden gedurende deze pandemie want ja, waarom een nummer uitbrengen als je de mensenmassa in de festivalweides niet kunt laten springen? Afrojack (33) doorbreekt nu deze stilte met het nieuwe nummer 'Hero'.

Lieke Martens moet familie missen: 'Leef van bubbel naar bubbel'
Hoewel we Lieke Martens (28) natuurlijk vooral kennen in haar tenue op noppen, is ze ook wel eens in haar nopjes met een totaal andere outfit. Onlangs was ze voor heel even weer in het land en samen met Fatima Moreira de Melo (42) zag ze eruit om door een ringetje te halen.

Everon gilde het uit van de pijn op set GTST door beenprothese
Everon Jackson Hooi (38) maakte als acteur in 'GTST' al van alles mee. Zo werd zijn personage Bing al eens tijdelijk blind, had hij teelbalkanker n werd hij neergestoken. Maar de schrijvers bedachten iets nieuws: vorig jaar is zijn rechterbeen uit de serie geschreven na een ongeluk op de kermis.

Sanne mocht haar kinderen 1,5 jaar niet zien: 'Zo enorm schrijnend'
Het leven van Sanne stond in 2018 volledig op z'n kop toen haar drie kinderen door hun vader werden ontvoerd naar Turkije. Ze schakelde John van den Heuvel (58) in, en met succes. Inmiddels zijn ze weer thuis bij hun moeder. Vandaag stond de vader voor de rechter.

Rob over nieuwe single Andr: 'Dacht dat het een grap was'
De schrijvers van 'GTST' kunnen er nog een dikke punt aan zuigen. Het leven van Andr Hazes (27) is en blijft een soap. De zanger is in de wolken met zijn nieuwe vlam Sarah, terwijl het net uit is met Monique. Op zijn nieuwe plaat zingt 'ie hoe de twee continu ruzie hadden en wat dat betekent voor het contact met zijn zoontje.

Familie Bauer gevloerd door corona
Frans Bauer (47) en zijn Mariska (45) hebben corona, dat bevestigt zijn manager aan RTL Boulevard. Het is begonnen bij de kinderen en ze zitten al sinds vorige week vrijdag in quarantaine.

'Als je snel vaccineert kun je alle regels loslaten'
Nederland heeft deze week een belangrijke stap gezet richting een normaal leven. Terrassen weer open, avondklok geschrapt: het klinkt veel mensen als muziek in de oren. Niet alleen in Nederland wordt er weer lekker geluncht, in veel andere landen zijn de parasolletjes weer opengeklapt en de kroegen weer open. Kortom: er lijkt steeds meer mogelijk, maar is dat ook zo?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!