Uitzending
RTL Boulevard - 27-4-2021

27-4-2021

RTL Boulevard

237 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dries Roelvink verrast Nicolette van Dam
Als er iets niet mag ontbreken tijdens Koningsdag, dan is het de oranje tompouce wel. Oranjeverenigingen laden vrachtwagens vol om ouderen in verzorgingstehuizen van deze zoete lekkernij te voorzien en, geheel volgens traditie, helpt onze eigen Dries (62) natuurlijk graag een handje mee. En hij arriveert volledig in stijl.

Openhartige prinses Alexia: 'Hier komt thuis heel veel ruzie van'
Het is de verjaardag van de koning die wordt gevierd op deze dag, maar alle ogen zijn gericht op de drie prinsessen... Want vandaag waren het de drie meiden die de show wisten te stelen.

Marc van der Linden blij dat hij niet bij Koningsdag was
Het was allemaal behoorlijk high-tech en vooruitstrevend vandaag met talkshows, hoovercraft-races, 3D food en een augmented reality show. En dat dat toch iets heel anders is dan zaklopen en koekhappen was duidelijk: je zag het koninklijk gezin af en toe worstelen. Royaltydeskundige Marc van der Linden (51) is blij dat hij thuis vanaf de bank mee kon kijken.

Dit was Koningsdag 2021 in 1 minuut
Koningsdag 2021 was, om met de woorden van Koning Willem Alexander (54) te spreken, er eentje om nooit te vergeten. Hierbij een overzicht in 60 seconden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 27 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!