Uitzending
RTL Boulevard - 2-5-2021

2-5-2021

RTL Boulevard

234 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ilse Warringa kan niet wachten tot Luizenmoeder-film uit is
Helemaal zeker is het nog niet maar ook de bioscopen lijken binnenkort hun deuren te mogen openen. En omdat we dan allemaal wel wat humor kunnen gebruiken, hebben de makers van Luizenmoeder de film besloten hun komedie niet dit najaar uit te brengen, maar al deze zomer!

Lisa Lois zwanger van eerste kindje
Zangeres Lisa Lois (33) is zwanger van haar eerste kindje en kan niet wachten totdat het eindelijk zover is!

Marc van der Linden: 'Oom koningin Mxima overleden'
We hebben het koningspaar en hun drie dochters de afgelopen week weer even gezien op Koningsdag, en vooral Mxima (49) was daarbij goed gestemd en vol energie. Maar op de achtergrond zal ze toch wel wat zorgen hebben gehad. Want haar oom, de broer van haar moeder, was ernstig ziek en is afgelopen donderdag overleden.

Peter R. de Vries over horloge-docu: 'Komt patserig over'
Even een horloge van drie ton op de kop tikken. Nou, in de Videoland-documentaire 'Tijd is Geld' zien we de duurste horloges ter wereld als warme broodjes over de toonbank gaan. Het is twintiger Jasper Lijfering die een nieuwe generatie rijken van peperdure klokjes voorziet. Maar de handel in uurwerken heeft ook een keerzijde voor de jonge handelaar: want criminelen liggen altijd op de loer.

Gaby Blaaser op inspectie bij Bachelor Tony Junior
Vorig jaar start Gaby Blaaser (34) met haar zoektocht naar haar prins op het witte paard. Nu is het de beurt aan Tony Junior (31) die dit weekend vertrok naar een tropisch oord om daar hopelijk die laatste roos uit te delen aan zijn droomvrouw. Gaby pakte samen met hem de koffers in.

Samantha na einde De Verraders: 'Kan eindelijk vrijuit praten'
Samantha Steenwijk (35) ontpopte zich in 'De Verraders' als een sluwe vos. Gisterenavond was de finale van het populaire programma. En jawel, ze won het spel met flink wat list en bedrog. Maar ze is niet de enige die er met de winst vandoor gaat.

BN'ers trots op Ajax: 'Kampioenen!'
Na het kampioenloze corona-seizoen van vorig jaar mag Ajax zich dit jaar kronen tot landskampioen. En dat wordt dan ook uitbundig gevierd door bekend Nederlanders met een Amsterdams voetbalhart.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!