Uitzending
RTL Boulevard - 5-5-2021

5-5-2021

RTL Boulevard

395 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Op bezoek bij Frans Bauer tijdens nieuwe clipopname
Al meer dan een jaar kan Frans Bauer (47) niet optreden en dus worden Mariska (45) en zijn vier zonen langzaam een beetje gek van de thuiszittende zanger. Gelukkig mocht hij voor de clipopname van zijn nieuwe single "Verloren tijd" weer even het huis uit.

Maker docu 'Queen of Meth' openhartig over drugsverleden
Lang voor de grote kartels voet aan de grond krijgen, wordt er in de jaren 80 en 90 in Amerika al op grote schaal crystal meth geproduceerd. En wel door Lori Arnold, toen de schoonzus van comédienne Roseanne Bar (68), want die was destijds getrouwd met haar broer: acteur Tom Arnold (62). Hij maakte samen met zijn zus Lori de docu 'Queen of Meth' . Wij spraken hem.

Billie Eilish verbaast vriend en vijand met totaal nieuwe look
Lezers van de Britse Vogue moesten vast 2x kijken toen het nieuwste nummer op de mat landde. Een volledig gerestylede BIllie Eilish (19) siert de cover. Haar gifgroene lokken en dekbedden outfits zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor blonde lokken en een strak corset, als een moderne Marilyn Monroe.

Rolf Sanchez enthousiast over nieuw nummer met Marco Borsato
Rolf Sanchez (29) is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Naast zijn eigen nummer 1-hits kan hij het zowel privé als muzikaal erg goed vinden met John Ewbank (52) en Marco Borsato (54). Met hun nummer 'Eén moment' scoorden ze hoge ogen en dus wordt er uiteraard een muzikaal gevolg gegeven aan dat succes met de nieuwe plaat: 'Hef je glas'!

Britten speculeren volop over naam dochtertje Meghan Markle
Vol verwachting klopt ons Britse royalty hart, want ergens deze zomer verwachten Harry (36) en zijn Meghan (39) hun tweede kindje, een dochter om precies te zijn! Deze heugelijke gebeurtenis maakt de Engelse tongen natuurlijk flink los, en er wordt volop gespeculeerd over de bevallingsdatum én... natuurlijk, de naam van hun nieuwe prinsesje.

Rob Goossens over optreden Tino Martin: 'Zingt zo slecht'
Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Helaas kunnen we, net als vorig jaar, niet op de vele Bevrijdingsfestivals in ons land lekker losgaan, maar daar is wel wat op gevonden. Via verschillende livestreams laten de beste artiesten van Nederland toch van zich horen vandaag. Toch heeft niet iedereen indruk gemaakt, volgens entertainmentdeskundige Rob Goossens.

André van Duin reageert op lovende reacties na toepsraak
Er keken miljoenen mensen gisterenavond naar de Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. Er werd mooi gesproken door verschillende mensen, maar het was vooral André van Duin (74) die van veel kijkers de harten stal, met zijn indrukwekkende speech.

Gerard Joling zet veteranen in het zonnetje
Gerard Joling (61) zet zich al jaren in voor ouderen en op zo' n dag als vandaag is het natuurlijk extra mooi om veteranen uit de oorlog te verrassen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie