Uitzending
RTL Boulevard - 4-5-2021

4-5-2021

RTL Boulevard

203 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Fatima Moreiro de Melo dol op nieuwe fietstrend
Van demissionair minister Hugo de Jonge (43) moeten we nog even wachten met het boeken van een all-inclusive aan de Spaanse 'Costa'. Maar er is ook goed nieuws: de trend blijft voorlopig lekker in eigen land de natuur in. En dan niet op een degelijke omafiets, maar op je hippe fiets door de bossen. Bikepacking is helemaal hot!

Bezoek aan Westerbork maakt diepe indruk bij Tino Martin
Tino Martin (37) is één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid dit jaar. In die hoedanigheid gaat hij samen met Natascha van Weezel (34) - dochter van de overleden journalist Max van Weezel - naar Kamp Westerbork, waar in de Tweede Wereldoorlog miljoenen joden zijn gedeporteerd. Een bezoek dat de volkszanger nog lang zal bijblijven.

'Scheiding Bill en Melinda Gates wordt wellicht duurste ooit'
Gold diggers opgelet! Want na 27 jaar getrouwd te zijn geweest heeft Bill Gates (65) bekend gemaakt dat hij niet de stekker uit de computer trekt, maar uit z'n huwelijk! De scheidingspapieren van de mega miljardair en zijn Melinda (56) liggen inmiddels niet alleen bij de rechter, maar ook op straat en duidelijk is dat dit één van de duurste scheidingen ooit zou kunnen worden.

Lauta Ponticorvo openhartig over gender reveal party
Veel stellen die een kindje willen verlangen er naar: het gevoel om op een roze wolk te zitten. Vlogger en zangeres Laura Ponticorvo (35) is het éindelijk gelukt om dat gelukzalige moment in haar leven te bereiken. Het feest bereikte een nieuw kolkend hoogtepunt toen ze ook nog op spectaculaire wijze onhulde wat zij en haar man Ryan verwachten: een jongen...of toch een meisje?

Clarice Stenger over 'pedojagers': 'Hebben vreselijk feit gepleegd'
De 73-jarige Jan uit Arnhem werd vorig jaar oktober benaderd voor een nepafspraakje met een 15-jarige jongen. Daar werd hij door vijf jonge 'pedojagers' in elkaar geslagen, met de dood tot gevolg. De rechtbank in Arnhem heeft vandaag celstraffen tot twaalf maanden opgelegd aan deze vijf jongeren.

Caitlyn Jenner wil 'American Dream' in ere herstellen met gouverneurschap
Als het aan Caitlyn Jenner (71) ligt, wordt ze de nieuwe gouverneur van Californië. Maar wat vinden Amerikanen eigenlijk van haar grote plan?

André van Duin over Dodenherdenking: 'Is een mooie speech'
Tijdens de Dodenherdenking van vorig jaar heeft onze koning een diepe indruk achtergelaten met zijn speech vanaf de Dam. Dit jaar is het de eer aan de koning van lach, Andre van Duin (74), om heel het land toe te spreken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 4 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!