Uitzending
RTL Boulevard - 3-5-2021

3-5-2021

RTL Boulevard

197 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Arno Kantelberg over nieuwe trend: religieuze influencers
Bij de kerk verspreiden ze al eeuwenlang het woord van God, maar sinds kort hebben pastoors en dominees in Amerika ook steeds meer invloed op de mode, en dan met name op het gebied van sneakers. Pastoor David uit het Brabantse Reusel legt ons uit hoe dat zit.

Weduwe slachtoffer vergismoord doet hartverscheurend verhaal: 'Pijn blijft'
Vandaag stond Illias K. voor de rechter voor zijn rol bij de vergismoord op Stefan Eggermont in 2014. Een huurmoordenaar had die bewuste nacht een topcrimineel uit de Amsterdamse Mocro Maffia moeten liquideren maar schoot de onschuldige Stefan in koele bloede dood die toevallig in dezelfde auto rijdt. Zijn weduwe deed vandaag haar hartverscheurende verhaal in de rechtbank.

Rob Goossens: 'Beau had in quarantaine moeten gaan'
Het is al de hele dag spannend of de show van Beau van Erven Dorens (50) vanavond door kan gaan. Kees Tol (39), die vorige week donderdag bij hem aan tafel zat, blijkt namelijk positief te zijn getest op corona. En de Volendamse presentator zit inmiddels in quarantaine dus dat zou Beau eigenlijk ook moeten doen volgens critici.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 3 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!