Uitzending
RTL Boulevard - 24-5-2021

24-5-2021

RTL Boulevard

293 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Maxim Hartman krijgt lesje tuinieren van dť Boer Tom
Tuinieren is sinds de komst van corona enorm populair geworden. Nu alle tuincentra weer open zijn, kleuren alle vingers in Nederland groen. Behalve de vingers van Maxim Hartman, die kan wel wat hulp gebruiken. Dus deed hij een dagje mee met Boer Tom.

Estavana Polman trots op bonuszoon DamiŠn: 'Doet het altijd goed'
Estavana Polman (28) heeft er door haar relatie met Rafael van der Vaart (38) een bonuszoon bijgekregen: DamiŠn. Aan RTL Boulevard vertelt Estavana maar wat trots te zijn op hem.

Jack van Gelder brengt zomerhit uit: 'Opbrengst naar goede doel'
Jack van Gelder kan weer wat aan z'n ellenlange CV toevoegen. De sportjournalist ging viral op TikTok met 't nummer ;Summer Holiday'. En dus dook 'ie de studio in en bracht z'n eerste single uit.

Peter R. over zaak Lil' Kleine: 'Kan best een staartje krijgen'
In de nacht van zaterdag op zondag werd Lil' Kleine (26) ingerekend door de politie van Ibiza. Vandaag moest de rapper zich melden bij de Spaanse rechter. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

Holly Mae Brood over nieuw seizoen Love Island
'Love Island'-fans opgelet! We hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar vanavond begint eindelijk het nieuwe seizoen. We spraken presentatrice Holly Mae Brood (26) over de start van de opnames. Het nieuwe seizoen kun je vanaf vandaag zes dagen per week volgen via Videoland.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie