Uitzending
RTL Boulevard - 6-3-2014

6-3-2014

RTL Boulevard

1592 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Video van plassende Justin Bieber
De politie van Miami Beach heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe Justin Bieber gebruikt maakt van het urinoir in de gevangenis.

Marco Borsato getroffen door drie tia's
Marco Borsato heeft na zijn tia eind januari verplicht rust moeten nemen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De zanger voelt zich na vier weken rust weer goed, maar kreeg ook te maken met een nare ontdekking toen hij in het ziekenhuis lag.

Afzien voor Caroline Tensen in Brazilië
Caroline Tensen heeft onlangs het veilige Gooi verruild voor het woeste amazonegebied van Brazilie?.

Nederland op slot tijdens atoomtop NSS
Nog een paar weken.. dan staat ons kikkerlandje op zijn kop voor de atoomtop waar de belangrijkste wereldleiders naar toe komen. Om hun veiligheid te garanderen, worden extreme maatregelen genomen.

Realityserie van Lindsay Lohan in premiere
Dit weekend gaat de langverwachte realityserie van Lindsay Lohan in premiere op de televisiezender van Oprah Winfrey OWN. Maar de opnames gingen niet helemaal zonder slag of stoot. Sterker nog, Oprah moest zelfs ingrijpen.

Studenten UvA buigen zich over serie The Wire
Een bijzondere studiedag zaterdag op de Universiteit van Amsterdam. De HBO-serie The Wire dient dan namelijk als lesmateriaal.

Modenachtmerrie voor Josje Huisman
Josje Huisman loopt normaal gesproken in zuurstokroze jurkjes of shirtjes met regenboog-print. Maar vanaf volgende week is de K3- zangeres te zien in haute couture!

Waarom uitlevering van Nederlandse Bonnie & Clyde zo lang duurt
Het is alweer 8 dagen geleden dat het voortvluchtige gangsterduo in het Duitse Schwerte werd gepakt. Nu zitten de man en vrouw daar nog vast in afwachting van de overlevering naar Nederland.

Feest bij Sister Act
Wie een bezoekje heeft gebracht aan de musical Sister Act, weet: dat is een groot feest. Toch doen Carolina Dijkhuizen en Simone Kleinsma daar vandaag nog een extra schepje bovenop, want Sister Act bestaat 1 jaar.

Yes-R aan de bak in ouderenzorg
Yes-R heeft vandaag eens een dagje niet in de studio doorgebracht, maar in een woonzorgcentrum.

Steeds meer details onthuld in zaak-Pistorius
Nu de getuigenverhoren in de zaak tegen paralympisch kampioen Oscar Pistorius in volle gang zijn, komen er steeds meer details naar buiten over de nacht dat de 'Blade Runner' zijn vriendin Reeva Steenkamp doodschoot.

Rihanna gespot in Amsterdam
De paparazzi in Amsterdam waren vandaag in rep en roer, want superster Rihanna is in de hoofdstad!

Jan Kooijman en Nicolette Kluijver met BN'ers in de wildernis
Nicolette Kluijver en Jan Kooijman zijn in het diepste geheim afgereisd naar de jungle van Suriname voor Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 6 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie