Uitzending
RTL Boulevard - 28-9-2019

28-9-2019

RTL Boulevard

495 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Guy Pearce schittert van afwezigheid op premire Instinct
Gisteravond werd het filmfestival geopend met de film Instinct, de eerste productie uit handen van Carice van Houten en Halina Reijn. De vriendinnen zijn heel wat publiciteit gewend, toch stonden ze stijf van de zenuwen.

Sanne Hans schrijft bijzonder nummer voor haar liefde
Sanne Hans, of zoals de meeste haar kennen Miss Montreal, heeft nieuwe muziek! Voor het eerst in tien jaar komt ze weer met een videoclip, wij gingen langs bij de opnames.

Angela Groothuizen: meer mensen zouden open relatie moeten nemen
Angela Groothuizen blaast vandaag zestig kaarsjes uit. De presentatrice is nog lang niet klaar voor haar pensioen. De voormalig Dolly Dot is coach bij The Voice Senior en gaat het theater in. Ook is ze openhartig over de ups en downs in haar relatie.

'Keith Bakker is een hele gevaarlijke man'
Voormalig verslavingsgoeroe Keith Bakker wordt weer verdacht van een zedenmisdrijf. De 58-jarige ex-veroordeelde woont nu op Bali en reist dit weekend naar Nederland om zich dinsdag bij de politie te melden.

Gerard Joling licht tipje van de sluier op tweede aflevering The Masked Singer
Twaalf bekende Nederlanders hebben zich in het diepste geheim voorbereid voor hun deelname aan The Masked Singer. Gisteravond zagen maar liefst anderhalf miljoen mensen hoe de eerste zes in actie kwamen. Wij zochten teamcaptain Gerard Joling op, en hij heeft het er nog steeds heet van!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 28 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie