Uitzending
RTL Boulevard - 30-9-2019

30-9-2019

RTL Boulevard

266 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rob Geus reageert op exit Expeditie Robinson
Rob Geus, de meest spraakmakende kandidaat van Expeditie Robinson, ligt eruit! Nadat ie eerder al een deel van de voedselvoorraad over de balk smijt, wordt ie er nu zelf uitgesmeten. En hij is niet de enige die het eiland verlaat...

Beste kok van de wereld bezoekt Amsterdam
Hoog bezoek in restaurant Rijks in het Rijksmuseum van Amsterdam: daar ontving chef Joris Bijdendijk een wel heel bijzondere collega. De nummer n kok van de wereld Mauro Colagrego.

Corry Konings ontvangt Buma Helden Oeuvre prijs
Zangeres van het levenslied, Corry Konings, werd vandaag overvallen. In feestelijk zin, bedoel ik dan. Nietsvermoedend is de zangeres aan t werk als jurylid als Steven Brunswijk het podium opkomt met een wel hele mooie prijs voor de zangeres; De Buma Helden Oeuvre prijs.

Davina Michelle komt met allereerste eigen show
De carrire van Davina Michelle gaat als een raket. De blonde zangeres timmerde het afgelopen jaar flink aan de weg en gaat nu, als klap op de vuurpijl, AFAS LIVE vullen met haar allereerste eigen show.

Saudische kroonprins neemt verantwoordelijkheid voor moord Khashoggi
Een opvallend interview met de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman. Hij beweert dat hij GEEN opdracht heeft gegeven voor de moord op journalist Khashoggi. Maar hij neemt wel de volle verantwoordelijkheid.

Robin Martens ontkent agent mishandeld te hebben
Actrice Robin Martens zou dit weekend een klap hebben uitgedeeld aan een agent, toen ze in het uitgaansleven van Castricum betrokken raakte bij een opstootje. De beelden gaan inmiddels als een lopend vuurtje rond en de actrice heeft topadvocaat Peter Plasman in de arm genomen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 30 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie