Uitzending
RTL Boulevard - 27-10-2023

27-10-2023

RTL Boulevard

535 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuws seizoen The Masked Singer vol met 'allermooiste pakken', ook uit buitenland
Bekende Nederlanders zitten in een pak en een licht hysterisch panel moet dan raden wie er in dat pak zit: het klinkt niet meteen als een doorslaande hit, maar dat werd het wel. Miljoenen mensen zitten inmiddels tijdens 'The Masked Singer' voor de buis mee te raden. Het is bijna tijd voor een gloednieuw seizoen en presentator Ruben Nicolai (48) vertelt ons daar alles over.

Rectificatie: Rob Goossens biedt excuses aan na delen onjuiste feiten
Afgelopen dinsdag bespreken we in RTL Boulevard het verzoek van Rachel Hazes (53) om haar dochter Roxeanne (30) en voormalige zakenpartners Marieke van Beek en Rob IsraŽl te laten horen door een rechter wordt ingewilligd. In dat gesprek hebben wij gesteld dat Marieke en Rob een relatie zouden hebben, en op deze manier misbruik hebben gemaakt van hun volmacht. Daar komt Rob Goossens (32) nu op terug.

Bretly D. blijft ontkennen en zwijgen: 'Ingefluisterd door advocaat'
Heel Nederland was naarstig op zoek naar de voortvluchtige Bretly D. (24), die verdacht wordt betrokkenheid bij een steekpartij en een dodelijke schietpartij. De politie deed invallen in Amsterdam en Doetinchem en pakte hem uiteindelijk op in een hotel in onze hoofdstad. Vandaag werd hij voorgeleid. John van den Heuvel (60) heeft het laatste nieuws.

Emotionele beelden programma Frans Bauer over laaggeletterdheid
Frans Bauer (49) komt met een tv-programma over laaggeletterdheid, en dat roept emotionele herinneringen op. Als kind heeft de zanger namelijk zijn ouders moeten leren lezen en schrijven.

Nasrdin Dchar is dť man van 2023, maar zijn kids 'snappen het niet'
Donderdagavond wordt Nasrdin Dchar (44) vereerd met de JFK Greatest Man 2023-award. Het is de zoveelste prijs voor de acteur, die in de een na de andere successerie speelt. Ook zijn ex-collega's uit 'Mocro Maffia' zijn bij de uitreiking en lang verhaal kort: iedereen is zo trots als een pauw op Nasrdin.

Eric de Munck pleit voor eigen docu Victoria Beckham: 'Liefst morgen al'
David Beckham (48) zou zo'n 540 miljoen dollar op zijn bankrekening hebben staan en zijn vrouw Victoria (49) lijkt daar wat karig van af te komen: zij heeft 'maar' 70 miljoen dollar. Toch is dat meer dan genoeg om ook een eigen leven te leiden, zo zien we in de documentaire rond de populaire ex-voetballer. En die docu is zo populair, dat fans vinden dat er een spin-off moet komen.

Voormalig bandleden Acda en De Munnik in de spotlight tijdens Ziggo Dome-concert
Het is alweer acht jaar geleden dat Acda en De Munnik voor het laatst optreden tijdens hun afscheidsconcert. Dus het is wel weer even wennen om samen op de bŁhne te staan. Het duo is altijd ongekend populair, maar met hun nieuwe album 'AEDM' zijn te mannen weer helemaal terug van weggeweest.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 27 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie