Uitzending
RTL Boulevard - 26-10-2023

26-10-2023

RTL Boulevard

571 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Amerika is nog meer geobsedeerd geraakt door Britney Spears. -ylvie Meis is weer verliefd. -Sylvia Geersen openhartig over haar relatie met kapitein Joris.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sylvia Geersen belde Frans Duijts meteen na bitchy gedrag HPP
Ze was woensdagavond even helemaal out of focus in 'Het Perfecte Plaatje': Sylvia Geersen (38). Ze moet uiteindelijk daarom ook het veld ruimen. We spreken Syl over de bijzondere aflevering, waarin ze geen klik lijkt te hebben met collega-fotograaf Frans Duijts (44).

Erik van Looy bevestigt relatie met supermodel: 'Nog pril'
De Belgische presentator Erik van Looy (61) heeft een nieuwe relatie. En wel met een supermodel. Hij vertelt erover in 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

Edwin de Roy van Zuydewijn 'vaart op sentiment' in nieuwe 'zinloze' vodcast
Edwin de Roy van Zuydewijn (57) heeft na zijn breuk met prinses Margarita (51) het tot zijn levensmissie gemaakt om de koninklijke familie in een zwart daglicht te zetten. En hoewel zijn exit uit de Oranjes alweer zo'n 17 jaar geleden is, is hij nog steeds niet klaar met gal spuwen. In 'Edwin Spreekt' doet hij wederom zijn verhaal.

P!NK bestormt al 25 jaar de hitlijsten: 'Eerlijk en open naar fans'
Let's get the party started, want zangeres P!NK (44) blaast 25 kaarsjes uit: ze zit namelijk een kwart eeuw in het vak. Om deze mijlpaal te vieren geeft ze een openhartig interview aan '60 minutes', waarbij ze een boekje open doet over haar plek in de muziek industrie, haar moeilijke jeugd en de overdosis die haar in 1995 bijna het leven kost.

Ook Duitsland in de ban van 'neue liebe' Sylvie Meis
Sylvie Meis (45) is helemaal hoteldebotel en wel op de zogenoemde 'afvalkoning' Wim Beelen. Ook bij onze oosterburen is 'die neue liebe' van onze landgenoot hét gesprek bij de koffiemachine. Het Duitse 'Journaille' vertelt hoe zij kijken naar dit liefdessprookje.

Vechtpartij tijdens rechtszaak moord op Siki Martina: 'Minuut in wurggreep gehouden'
Het gaat vanmorgen compleet mis bij de rechtszaak tegen de verdachten van de moord op muziekproducer Siki Martina. Jermaine Ellenkamp vertelt wat er precies gebeurde.

Eva Simons zingt over Expeditie Robinson op eerste Nederlandstalige single
Wie dacht dat Eva Simons (39) na haar uitschakeling bij 'Expeditie Robinson' bij de pakken neer zou gaan zitten heeft het mis. De zangeres, die vorig jaar voor het eerst moeder is geworden, lanceert namelijk haar eerste single - in het Nederlands.

Koe wordt bij de horens gepakt in Boer zoekt Vrouw
boeren in 'Boer Zoekt Vrouw' om te bepalen welke logees het erf moeten verlaten. Ook Claudia en Haico staan een moeilijk keuzemoment te wachten, want ze hebben behoorlijk wat hooi op de vork genomen...

Amerika nog meer geobsedeerd door Britney Spears: 'Britney is back'
Britney Spears (41) loopt lekker binnen. Haar onlangs verschenen boek vliegt wereldwijd massaal over de toonbank. Shay Kreuger (42) weet dat het ook muzikaal voor de wind gaat en Michiel Vos (52) vertelt over haar succes in de USA.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie