Uitzending
RTL Boulevard - 28-10-2023

28-10-2023

RTL Boulevard

632 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Finalisten Holland's Got Talent kunnen finaleplek niet geloven: 'Is een rollercoaster geweest'
Het is een heel spannende week voor de deelnemers van 'Holland's Got Talent', want na een wekenlange afvalstrijd wordt komende vrijdag dan eindelijk bekend wie de winnaar is van de grootste talentenjacht van ons land! En ondanks dat de finalisten gezegend zijn met een groot talent, is het zeker geen koud kunstje om daar te staan!

Debuutalbum overleden Avicii bestaat tien jaar: 'Hij heeft de muziekwereld veranderd'
Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de dood van Avicii de muziekwereld op z'n grondvesten doet schudden. De Zweedse DJ kampt jarenlang met fysieke- én mentale problemen en maakt in 2018 een einde aan z'n leven. Het debuutalbum 'True', waarmee hij zichzelf écht op de kaart zette en het muzieklandschap voorgoed veranderde, bestaat dit jaar precies tien jaar. Reden genoeg voor een speciale jubileumplaat.

Dries Roelvink onthult: 'Zit er dik in dat Dave stopt als dj'
Dries Roelvink (64) staat over ruim een week samen met zijn liveband voor de tweede keer in zijn leven in een uitverkocht Concertgebouw. En dat zorgt voor behoorlijk wat gezonde spanning. Wat de afgelopen maanden voor andere spanning zorgde was de situatie rondom zoon Dave (29), die vanwege zijn drank- en drugsverslaving recent in een afkickkliniek verbleef. Inmiddels is hij terug en gaat het stukken beter.

Déze griezelige films moet je kijken met de kinderen deze Halloween
Het Halloween-weekend is weer aangebroken en dus regent het als vanouds bloed en spoken op TV. Maar wie een teer kinderzieltje naast zich op de bank heeft zitten, in plaats van een doorgewinterde horror-fanaat, wees niet bang! Ook voor hen is er genoeg te zien in de bioscoop en thuis.

Harry Bodaan opnieuw verdachte in moordzaak Costa Rica: 'Mijn hele wereld stort in'
Hagenaar Harry Bodaan runt al jaren een succesvol hotel in Costa Rica als in juli 2020 een vrouw in het hotel wordt vermoord. De inmiddels 72-jarige Harry is één van de verdachten en belandt in de Costa Ricaanse cel. In april wordt hij vrijgesproken, maar wordt de zaak misschien overgedaan.

Kim Kardashian maakt de tongen los met haar nieuwe bh-lijn met neptepels
Met deze koude dagen hebben we ze waarschijnlijk allemaal weleens: kneiterharde tepels. Waar de één ze graag verbergt, laat de ander ze graag zien en daar ziet Kim Kardashian (43) een trend in en dus brengt ze de zogeheten 'tepel-BH' op de markt. Je begrijpt, het Internet gaat er los op, want zitten we daar wel op te wachten?

Max Verstappen schroeft beveiliging op tijdens Formule 1-weekend: 'Mexicanen haten hem'
Tijdens de Grand Prix in Austin vorige week vallen niet alleen de weergaloze prestaties van Max Verstappen (26) op. Ook het luide boe-geroep van de veelal Mexicaanse fans is luid aanwezig. Supporters van Max' Mexicaanse teamgenoot zijn op z'n zachts gezegd geen fan van de Nederlander en hij besluit zelfs beveiliging in de arm te nemen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 28 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie