Uitzending
RTL Boulevard - 18-12-2023

18-12-2023

RTL Boulevard

444 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We spreken de grote winnaar van Expeditie Robinson. -We zijn bij de première van Bon Bini: Bangkok Nights. -Arno Kantelberg over de gerecyclede outfits van Máxima. -We spreken Another Love-ster Tom Odell!

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Willem is nog niet Robinson-moe: 'Ze mogen me over paar jaar weer vragen'
35 dagen overleven op een eiland, iedere dag op zoek gaan naar eten en intens zware spellen spelen. Ondanks de bloedhitte is het is de expeditieleden weer aardig goed gelukt het hoofd koel te houden. Na al die weken was gisteravond dan éindelijk het moment daar, en was de finale van Expeditie Robinson 2023 tot het állerlaatste moment een ware nek aan nek race. Wij spraken de trotse winnaar.

'Máxima wil met kleding statement maken in financieel moeilijke tijden'
Koningin Máxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en dat valt ook in het buitenland op. Bijvoorbeeld in Engeland, het Britse Magazine Tatler riep onze koningin daar eerder namelijk al uit tot Fashionqueen. Een titel die ze krijgt door het recyclen van oude kledingstukken en het herdragen van outfits uit haar eigen kast. En van dat vooruitstrevende modegedrag kan Máxima geen genoeg krijgen...

Tom Odell bezoekt het Glazen Huis: 'Nederland voelt als tweede thuis'
Met zijn lied Another Love scoorde Tom Odell in 2012 een wereldwijde monsterhit en komt zijn carrière in een stroomversnelling terecht. Echter heeft de zanger in de tussentijd niet stilgezeten; inmiddels is hij vier albums verder en tourt hij heel de wereld over. Vandaag is de ster even in ons land voor een bezoek aan het Glazen Huis, en wij spraken hem.

Kinderen Jandino te zien in nieuwe Bon Bini-film: 'Mijn lievelingsfilm'
Wie aan Jandino Asporaat denkt, denkt natuurlijk aan kip.. en aan de BonBini films. En die films scoren zo goed dat Jandino nu nummer 4 alweer gemaakt heeft. 'Bon Bini: Bangkok Nights' ging gisteren in premiere. En voor de gelegenheid kwam Jandino onze verslaggever Laïs van Niel ophalen voor een ritje naar de rode loper, en dat doet hij natuurlijk geheel in stijl...

Hond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario'
Een afschuwelijke tragedie speelde zich af in 2019, als de acht maanden oude baby Robin bij zijn grootouders wordt doodgebeten door hun herdershond. Of de grootouders iets te verwijten valt, wordt vandaag uitgebreid besproken in de rechtszaal. Ook de moeder van de baby komt aan het woord en wil naast antwoorden van haar inmiddels ex-schoonouders, ook aandacht vragen voor andere dodelijk bijtincidenten met honden die helaas nog steeds veel te vaak voorkomen.

Jaimie Vaes geeft duidelijkheid over verzoening met Lil Kleine
Na de broodrooster-, horloge- en waterkokerrel lijkt de rust eindelijk wedergekeerd tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Het gaat zelfs zo goed dat er aan alle kanten geruchten worden opgerakeld dat de twee weer een setje zouden zijn. We hebben Jaimie vandaag even gesproken en die ontkent de verhalen. Wel gaan ze weer beter met elkaar om als ouders, in het belang van zoontje Lio. Jaimie, die nu op Ibiza woont, overweegt zelfs om een tijdje terug naar Nederland te komen.

Winter vol Liefde vol markante types: 'Het is weer smullen'
Het is het grote succes van afgelopen zomer op tv: B&B Vol Liefde. En de fans zitten vanavond weer klaar, want in de spinoff 'Winter Vol Liefde' vloeit de Gluhwein rijkelijk en staan de kaasfondues op tafel voor nieuwe romatische dates. Vijf deelnemers in winterse gebieden snakken naar de liefde en hopen die te vinden. Aran spreekt ze alvast, en ze hebben al zo hun wensen...

Kijkers haken massaal af bij Nieuwsuur: 'Staat teveel van de kijker af'
Er lijkt iets flink mis te zijn met de populariteit van het journalistieke NPO2 programma Nieuwsuur. Waar de actualiteitenrubriek van Marielle Tweebeeke en Jeroen Wollaars altijd steevast 650-duizend trouwe kijkers trok, haakt de kijker nu in grote getale af, met afgelopen zaterdag een dieptepunt van amper 250 duizend kijkers. En zo heeft de publieke omroep er nóg een hoofdpijndossier bij...

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie