Uitzending
RTL Boulevard - 15-6-2019

15-6-2019

RTL Boulevard

307 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Oranje Leeuwinnen zorgen voor oranjegekte
De Oranje Leeuwinnen speelden zojuist hun tweede poulewedstrijd tegen Kameroen. .... Nu we door zijn naar de volgende ronde komt de Oranjegekte steeds meer los.

Jennifer Aniston en Adam Sandler schitteren in Netflix-komedie
Een getrouwd stel dat eindelijk tijd heeft voor een reis naar Europa, maar daar onverwachts op de hielen gezeten wordt door de politie: dat overkomen Jennifer Aniston en Adam Sandler in de nieuwe actiekomedie van Netflix: Murder Mystery.

Groot BritanniŽ verbiedt seksistische reclames
Reclames waarin alleen de man achter het stuur zit of de vrouw altijd bezig is met de was, ze zijn door nieuwe wetgeving in Groot BrittanniŽ binnenkort verleden tijd. Deze vorm van stereotypering zou namelijk schadelijk zijn en een negatieve invloed op de samenleving hebben.

Kensington is terug met gloednieuwe muziek en een nieuwe sound
Dat er dit jaar nieuwe muziek aan zou komen was bekend, maar de nieuwe single 'Bats' van Kensington kwam sneller dan gedacht! Maandenlang trok de band zich terug in de bossen van Canada om te werken aan een nieuw album, met een geheel andere stijl.

Grote zorgen na verdwijning van de 33-jarige Anja Schaap
Een cafťbezoek in Katwijk loopt uit op een nachtmerrie voor de familie en vrienden van de 33-jarige Anja Schaap. De jonge vrouw kwam nooit meer thuis en wordt nu al ruim twee weken vermist...

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 15 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie