Uitzending
RTL Boulevard - 20-7-2021

20-7-2021

RTL Boulevard

332 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Zwangere Maxime Meiland geveld door corona. -Nikkie Plessen over de minimalistische trouwtrend. -Dagelijkse NPO-soap 'Swanenburg' groot succes. -Jamie Vaes onthult meer over dé avond dat alles misging.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen aast op huwelijksaanzoek: 'Droomjurk heb ik al'
De locatie, de ringen, het menu en de gasten. Er komt een heleboel kijken bij het plannen van een bruiloft. Maar waar het natuurlijk eigenlijk vooral om gaat: wat dragen we op de mooiste dag van ons leven. Gaan we voor kant, romantisch, wit of (steeds populairder) toch een kleurtje. Nikkie Plessen (36) heeft haar droomjurk al gevonden.

Jaimie Vaes onthult meer over die bewuste avond in Ibiza
Hoewel Lil' Kleine (26) en zijn verloofde op Ibiza zaten voor een droomvakantie, veranderde dit na een grimmig geweldsincident in de nacht van 22 op 23 mei in een nachtmerrie. Sindsdien ligt het liefdesleven van het kiftende koppel behoorlijk onder de loep en in de nieuwste aflevering van haar realityserie vertelt Jaimie Vaes (31) nu over de enorme klap die ze die avond te verwerken kreeg.

'Drama Swanenburg nu al vernieuwd voor een tweede seizoen'
Met maar liefst 856.000 kijkers voor de eerste aflevering lijkt het nieuwe tv-drama 'Swanenburg' nu al een succes. Deze serie draait om de hechte en loyale familie Praal, maar niets is wat het lijkt. Want als een van de familieden in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw worden ze meegezogen in een web van intriges en verraad.

Diederik kan niet wachten zelf een keer de ruimte ingeschoten te worden
Het is dé luxe hobby van een beetje gerespecteerde multimiljardair: een ruimte reis maken. En de richboys maken er met hun commerciële reisje buiten de dampkring een wedstrijdje ver plassen van. Vorige week vloog miljardair Richard Branson (71) al de ruimte in en vandaag schoot de allerrijkste man, Jeff Bezos(57), met de Nederlandse Olivier (18) per raket naar de sterren. Maar wat kost dat nou, een retourtje ruimte?

'Memoires prins Harry laten zien wie hij echt is'
Heel Engeland én het Britse koninklijk huis stond op z'n kop toen prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) in maart een onthullend interview aan Oprah Winfrey (67) gaven, waarbij ze niets en niemand hebben gespaard. Nu houdt iedereen opnieuw z'n hart vast, want Harry heeft vandaag aangekondigd binnenkort zijn memoires te publiceren.

Zwangere vrouwen maken zich zorgen om vaccinatie, is dat nodig?
Voor Maxime Meiland (25) is de roze wolk momenteel ver te zoeken. De combinatie van een zwangerschap én corona is nou niet bepaald fijn. Vrouwen in verwachting zouden zelfs een hoger risico lopen om op de IC te belanden. Is het daarom wel verstandig om je te laten vaccineren als je in verwachting bent?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 20 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie