Uitzending
RTL Boulevard - 22-7-2021

22-7-2021

RTL Boulevard

1396 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -We staan vandaag nog één keer geheel in het teken van Peter R. de Vries. -Vandaag namen familie en intimi op een mooie manier afscheid in Carré.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Anja du Bois: 'Peter heeft ons leven veranderd'
Ook Anja du Bois, de vrouw van de in de Puttense moordzaak ten onrechte veroordeelde Herman du Bois, sprak vandaag tijdens de uitvaart. Peter onderzocht destijds de zaak, waarna haar man en Wilco Viets in 2002 werden vrijgesproken. Peter heeft hun leven voor altijd veranderd.

'Peter R. de Vries bleek echte romanticus'
De vriendin van Peter is in hun relatie altijd anoniem gebleven. En nu moet ze dat omwille van haar eigen veiligheid ook volhouden, terwijl ze hem zo graag publiekelijk wil eren. In een gesprek met 'De Volkskrant' vertelt ze over het grote gemis en hun liefde.

BN'ers ontroerd door indrukwekkend afscheid Peter R. de Vries
Ook veel bekende Nederlanders waren donderdagochtend uitgenodigd om de uitvaart van Peter R. de Vries bij te wonen. Zij reageerden ontroerd op het indrukwekkende afscheid.

Goede vriend Simon Vuyk: 'Trots dat ik mocht spreken'
Een goede misdaadjournalist word je niet alleen. Televisiemaker Simon Vuyk was vanaf het begin betrokken bij Peters televisiecarrière. Ze werkten ruim 30 jaar samen en hun laatste wapenfeit was natuurlijk het miljoen dat opgehaald werd voor stichting De Gouden Tip, waar Simon nauw bij betrokken is. In een persoonlijke speech vertelde Simon over zijn collega, maar vooral ook over zijn vriend.

Kees van der Spek deelt bijzondere verhalen over Peter R.
Presentator Kees van der Spek (57) ontmoette Peter R. de Vries op 1 januari 1996. Sindsdien hebben de twee samen veel beleefd en aan de desk van RTL Boulevard haalt Kees veel herinneringen op over Peter R..

Khalid Kasem opent uitvaart Peter R. met persoonlijke speech
Presentator Khalid Kasem (43) was donderdag de ceremoniemeester tijdens de uitvaart voor Peter R. de Vries in Amsterdam. Hij opende de uitvaart met een persoonlijke speech.

Intimi bewijzen laatste eer aan Peter R. de Vries
Duizenden mensen uit alle uithoeken van Nederland kwamen gisteren naar Amsterdam om afscheid te nemen van Peter R. de Vries. Vandaag mochten vrienden, familie en collega's tijdens de besloten dienst hun laatste eer bewijzen aan hun geliefde Peter.

Wouter de Vries: 'Ik herinner hem als broer Peter zonder R.'
Tijdens de dienst spraken de kinderen en geliefden over Peter. Ook zijn broer Wouter hield een indrukwekkende toespraak waarin hij herinneringen aan zijn grote broer Peter deelde.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 22 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie