Uitzending
RTL Boulevard - 16-7-2021

16-7-2021

RTL Boulevard

728 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We bespreken de reacties op het overlijden van onze collega Peter R. de Vries. -Het allerlaatste interview dat Peter gaf, wordt vanavond uitgezonden. -Bekende Limburgers over de noodsituatie in hun provincie. -De première van 'Luizenmoeder: De Film'.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nederland staat stil bij overlijden Peter R. de Vries
Het was een emotionele en verdrietige dag. Gisteren overleed onze dierbare collega Peter R. de Vries aan de gevolgen van de aanslag van vorige week dinsdag. Familie en al zijn dierbaren zijn in diepe rouw. Miljoenen mensen zaten voor de televisie om alle mooie verhalen over Peter, en dat zijn er nogal wat, te volgen.

Overwinning voor Britney Spears na turbulente week
Een aflevering van 'Het Familiediner' is er niks bij, de ruzie tussen Britney Spears (39) en haar familie. Een verzoening lijkt nog ver weg, maar Britney heeft wel reden om een feestje te vieren. De rechter heeft deze week namelijk besloten dat de popster haar eigen advocaat mag kiezen en dat zou wel eens het begin kunnen zijn van het einde van het haar opgelegde curatorschap.

Bekende Limburgers geschokt door vreselijk natuurgeweld
Niet alleen het koningspaar is enorm aangedaan hoe Limburg is veranderd in een rampgebied. Heel Nederland leeft mee met de inwoners van het zuiden. Bekende Limburgers kijken met lede ogen toe hoe het natuurgeweld een spoor van vernieling en ellende achterlaat in hun geliefde provincie.

Marc over Oranjes: 'Zijn al vertrokken naar Griekenland'
Voor de Oranjes is het ieder jaar weer vaste prik: het fotomoment in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, we zagen ze net al even. Voor de royalty-watchers onder ons is het natuurlijk smullen geblazen om het hele gezin in vol ornaat te mogen begluren, maar het is ook elk jaar weer een mooi moment om de stand van zaken rondom de familie weer eens goed onder de loep te nemen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 16 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie