Uitzending
RTL Boulevard - 17-7-2021

17-7-2021

RTL Boulevard

559 x bekeken | 0 reacties
5
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leco van Zadelhoff over hippe balayage-haartrend
Vergeet de babylights, de highlights en de asblonde lokken. Om er deze zomer helemaal hip bij te lopen is een populaire trend uit de jaren '70 weer opgedoken in het straatbeeld. We hebben het over de balayage.

Nederlandse topsporters vertrekken naar Tokio voor Spelen
Nog één week en dan kleurt Tokio oranje van alle Nederlandse hockeyers, zwemmers, voetballers en andere Olympische atleten. De sportieve uittocht is in volle gang en wij zwaaiden vandaag de beachvolleyballers en skateboarders uit!

Britt Dekker over geven van hulp: 'Mensen zaten in acute nood'
Britt Dekker (29) bood vrijdag haar hulp aan voor mensen die dat konden gebruiken in Limburg. Ze wil vooral de dieren helpen die door de watersnoodramp getroffen zijn, en haar plan heeft gelukkig al veel mensen kunnen helpen.

Diederik Jekel over Limburg: 'Steun mooiste provincie van het land'
De gevolgen van de watersnoodramp worden alsmaar groter. Duizenden mensen zijn geëvacueerd en in onze buurlanden Duitsland en België zijn nu al meer dan 150 mensen omgekomen. In ons eigen Limburg is in het zuiden het puinruimen begonnen, maar in het noorden van de provincie is het nog steeds alle hens aan dek

Peter R. de Vries postuum geëerd in de media
Ook voor de Federatie Nabestaanden Geweldsslachtoffers is het een zwarte week. Het verlies van hun grote houvast - Peter R. de Vries - hakt er genadeloos in. De stichting hoopte haar 25-jarige bestaan dit jaar te vieren met Peter in hun midden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 17 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie