Uitzending
RTL Boulevard - 18-7-2021

18-7-2021

RTL Boulevard

340 x bekeken | 0 reacties
5
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jaap heeft biografie Kim Kötter niet gelezen: 'Zelfbescherming'
Dat niets is wat het lijkt, blijkt uit de nieuwe biografie 'Niet het mooiste meisje van de klas' van Kim Kötter. De voormalige Nederlandse Miss Universe is een open boek over haar gezinsleven, pesterijen in haar jeugd en #MeToo-ervaringen.

Hippiejurken en bandshirts: zo loop je er hip bij op de camping
Als je dan met je wc-rol onder de arm naar het sanitairgebouw loopt, moet je er natuurlijk wel een beetje stylisch bijlopen. Arno Kantelberg vertelt de laatste trends.

Geen festivals? Op naar de camping!
De een wil niet dood gevonden worden in een tent en de ander zweert bij een nachtje slapen in de buitenlucht. Gelukkig is kamperen tegenwoordig voor iedereen veel aantrekkelijker en is het allesbehalve saai want een nachtje kamperen komt steeds dichter in de buurt van een heuse festivalervaring.

Een nieuwe serie voor op je lijst: Swanenburg
Thrill-seekers kunnen zich vanaf morgen verlekkeren aan de nieuwe Nederlandse dramaserie Swanenburg. Eigenlijk zou de serie vorige zomer al uitkomen, maar door corona werd dat een jaar later. We spraken hoofdrolspelers Frederik Brom en Sanne Langelaar. Je ziet Swanenburg maandag tot en met donderdag om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bilal Wahib grote afwezige bij première Meskina
Tussen het grappen maken door, werkt comedian Soundos El Ahmadi maar liefst acht jaar lang aan een eigen bioscoopfilm. Met als resultaat de comedy 'Meskina', die vanmiddag in première is gegaan. Grote afwezige tijdens het feest was acteur Bilal Wahib die ook in de film te zien is.

Gaat prinses Charlene ooit nog terug naar Monaco?
Prinses Charlene van Monaco zit nu al maanden in Zuid-Afrika en miste zelfs het 10-jarig huwelijksjubileum. Komt er een einde aan het sprookjeshuwelijk?

Ondanks stijgende besmettingen morgen Freedom Day in Engeland
Niet alleen in ons land, maar ook aan de andere kant van de noordzee stijgen de coronabesmettingen explosief. En dat terwijl Engeland aan de vooravond staat van flink wat versoepelingen. Toch is premier Boris Johnson niet van plan dit nationale feestje te bederven.

Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries
Het is de hartstochtelijke wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries om iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid te geven een laatste groet te brengen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 18 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie