Uitzending
RTL Boulevard - 24-7-2021

24-7-2021

RTL Boulevard

313 x bekeken | 0 reacties
6
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bas Smit en Nicolette van Dam in de wolken met nieuw project: 'Heel trots op'
Nicolette van Dam (36) en haar Bas (40) zijn normaal gesproken vaak in Spanje te vinden, maar door corona loopt alles anders. De twee zijn met hun dochters door Nederland getrokken en hebben álles vastgelegd in een heus vakantieboek. Eentje die bovenaan de lijst van best verkochte boeken staat.

Maxim Hartman: 'Mannen die nagellak dragen doen aan tantraseks'
Harry Styles (27) in een jurk, Billie Eilish (19) in een oversized pak. Kleren hoeven tegenwoordig niet meer de man of de vrouw te maken. Dat zien we niet alleen bij de sterren, maar ook in het straatbeeld deze zomer.

Maxim Hartman zet edele delen op het spel voor Jackass: 'Heb een midlifecrisis'
Een ezel stoot zich over het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen. Toch krijgen de mannen van 'Jackass' nog steeds geen genoeg van het uithalen van hun bekende fratsen. Voor de afscheidsfilm 'Jackass Forever' doen de grappenmakers nog een keer alles wat God verboden heeft.

'Vader Meghan Markle is labiel en heeft duidelijk problemen'
Terwijl Thomas Markle - de vader van Meghan (39) - opnieuw de krantenkoppen weet te halen doordat hijdreigt met juridische stappen tegen Harry (36) en Meghan omdat hij zijn kleinkinderen wil zien, zou Thomas Markle junior - de broer van Meghan- , zich aan het klaarmaken zijn voor z'n deelname aan een programma met een heel toepasselijke titel: Big Brother VIP (in Australië).

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 24 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie