Uitzending
RTL Boulevard - 19-7-2021

19-7-2021

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries kwamen vandaag voor de rechter. -De nieuwe 'Linda' staat vol met body confidence en dames in bikini. -Backstagebeelden van 'Sex And The City'. -'Deal Or No Deal' is terug en dít wordt de nieuwe presentator.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Buddy volgt Beau op als presentator van Deal or No Deal: "Grote schoenen om te vullen"
Lingo, Big Brother, Man Bijt Hond. Zomaar wat programma's die de afgelopen tijd uit een stoffige tv-lade zijn getrokken om weer op de buis uitgezonden te worden. En vandaag kunnen wij hier bekend maken dat er nog een tv-show uit de mottenballen is getrokken: Deal or No Deal. In deze nieuwe serie niet met Beau van Erven Dorens, maar met Buddy Vedder.

Clarice licht toe: verdachten moord Peter R. de Vries langer vast
De twee verdachten van die moordaanslag stonden vandaag voor de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam. Die beslist namelijk of Delano G. en Kamil E. in de cel moeten blijven of niet.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 19 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie