Uitzending
RTL Boulevard - 25-7-2021

25-7-2021

RTL Boulevard

332 x bekeken | 0 reacties
5
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rick hint: 'Opvallendste move in De Bachelor komt volgende week'
'De Bachelor' is een regelrechte zomerhit. Vrijgezel Tony Junior (31) heeft inmiddels de helft van de vrouwelijke kandidaten weer op het vliegtuig naar huis gezet dus het is de hoogste tijd om de balans op te maken met presentator Rick Brandsteder (37) en Gaby Blaaser (35).

Leco van Zadelhoff heeft grote bewondering voor Kylie Jenner
Kylie Jenner is de jóngste telg van de Kardashian-clan en verdient miljoenen met haar cosmetica-merk. Via haar YouTube-kanaal laat de 23-jarige de afgelopen weken op uniek wijze zien hoe het er nou eigenlijk aan toe gaat binnen haar bedrijf. Leco van Zadelhoff (53) vindt er wat van.

Caroline De Bruijn stopt pas als GTST gaat stoppen
Nu de zomervakantie in volle gang is en heel de cast van 'GTST' Meerdijk heeft verlaten, kunnen de fans zich in de tussentijd vermaken met de podcast. En daarin doen de acteurs behoorlijk wat pikante onthullingen!

Mikky Kiemeney had onderonsje met Chris Martin
Hoog bezoek gisteravond bij de wedstrijd van FC Barcelona! Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, zat met Bartina Koeman de wedstrijd van hun mannen te bekijken. Zij werden daarbij vergezeld door niemand minder dan Chris Martin en liefje Dakota Johnson! Wij vroegen natuurlijk even naar de ontmoeting.

Seth Meyers mist Nederlandse kroket: 'Kom makkelijker aan heroïne'
Dit weekend is het eerste Boom Chicago Comedy Festival van start gegaan. Beroemde grappenmakers van over de hele wereld maken hun opwachting in het Rozentheater aan de Rozengracht. Onder hen niemand minder dan Seth Meyers (47), die wel een hele bijzondere band heeft met onze hoofdstad.

'William en Kate proberen zo lang mogelijk het kind in George te bewaren'
Het duurt nog wel even voordat prins George de troon bestijgt, maar zijn ouders bereiden het 8-jarige jongetje nu alvast voor. Naar verluidt zouden William (39) en Kate (39) hun zoontje inmiddels hebben verteld dat zijn leven er behoorlijk anders uit gaat zien dan die van zijn leeftijdsgenootjes.

Estavana zwaar geïrriteerd door Wilfred Genee: 'Arrogante zak!'
Estavana Polman (28) was gisteravond te gast bij de mannen van 'De Oranjezomer'. Voor de opnames kwam ze Wilfred Genee (54) tegen op het vakantiepark waar hij met zijn collega's verblijft deze sportmaanden. En die ontmoeting beviel de handbalster, op z'n zachtst gezegd, niet helemaal.

Epke Zonderland wil nog één keer naar de Spelen: 'Blijft magisch'
In Tokio wist Epke Zonderland (35) zich dit weekend helaas niet te plaatsen voor de finale op de rekstok. Hiermee is zijn indrukwekkende turncarrière nu definitief beëindigd. Fatima Moreira de Melo (43) zocht hem op.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie