Uitzending
RTL Boulevard - 6-7-2019

6-7-2019

RTL Boulevard

286 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gordon krijgt dagelijkse talkshow met Patty Brard
Het is feest bij Gordon! Hij blaast vandaag 51 kaarsjes uit en viert het vijfjarig jubileum van zijn koffietent Blushing. Buddy dronk een bakkie met Gordon mee en sprak hem ook over zijn nieuwe tv-klussen.

Gordon gooit het roer drastisch om
Dubbel feest voor Gordon vandaag. Het is precies 5 jaar geleden dat hij zijn eigen koffietoko Blushing opende in Blaricum..op een wel heel bijzondere dag, zijn eigen verjaardag! Buddy is vandaag aanwezig om het feestvarken zelf te feliciteren!

Kleintjes Naomi en Ellen nu al vriendinnen voor het leven
Niet alleen Naomi van As en Ellen Hoog zijn beste vriendinnen voor het leven, hun oogappeltjes Kae en Bowie zijn ook al dikke maatjes en daar raken de kersverse mama's maar niet over uitgekletst.

Toenemende kritiek op Disney vanwege remake Kleine Zeemeermin
De een vind het geweldig, de ander vindt dat je een sprookje niet moet veranderen. Rondom de remake van De Kleine Zeemeermin is veel te doen, omdat prinses Aril door de donkere actrice Halle Bailey zal worden gespeeld en dat zorgt voor positieve en negatieve kritiek.

Miljuschka Witzenhausen rekent op liquidatie
Jarenlang sprak Miljuschka Witzenhausen niet ,tot nauwelijks over haar oom Willem Holleeder. In een emotioneel interview met De Volkskrant vertelt ze eenmalig samen met haar moeder Astrid over de moeilijke situatie waarin zij verkeren.

Familieleden Leeuwinnen maken zich op voor de WK-finale
Morgen is het matchday! De Oranje Leeuwinnen doen om vijf uur een gooi naar het Wereldkampioenschap en dat zorgt voor oplopende zenuwen bij hun familie.

Een kijkje in het 90 miljoen kostende vliegtuig van Willem-Alexander
Willem-Alexander en Mxima kunnen vanaf vandaag eindelijk weer lekker luxueus op staatsbezoek, want het nieuwe regeringstoestel is ready for take-off. Wij mochten vast een kijkje nemen in deze super de luxe Boeing 737.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 6 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie