Uitzending
RTL Boulevard - 7-7-2019

7-7-2019

RTL Boulevard

297 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Stranger Things pakt uit met meer dan alleen de serie
Om de horrorserie Stranger Things kun je niet meer heen. Op shirtjes, schoenen, hamburgers; overal kom je het tegen. En dat is niet geheel toevallig want het derde seizoen over de bizarre avonturen van de tieners is net gelanceerd.

Vrouw Nick Schilder vertelt over gezinsleven met zanger
Kirsten Schilder kennen we als de vrouw van Nick, van Nick en Simon. Met zijn drukke agenda is zij de motor achter het gezin met drie kinderen. We spraken haar over haar leven met een beroemde zanger en de plannen voor de zomervakantie.

Is 3D-printen de toekomst van make-up?
3D-printen is al een poosje hip and happening. Waar de meeste mensen dan meteen denken aan plastic spulletjes, kun je tegenwoordig ook al huizen, oren, tumoren en pizza's printen. En straks kunnen we daar ook make-up aan toevoegen

Met deze programma's kom je de zomermaanden door
Bij de NPO, RTL en SBS is de zomer begonnen en dat zien we ook terug in de programma's. Waar de een op herhalingen inzet, zet de ander in op nieuwe formats om de kijker aan de buis gekluisterd te houden

Verenigde Staten gaat ervandoor met winst WK
Het is gedaan: de Amerikanen hebben het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal gewonnen. De dames scoorden twee keer en dat was genoeg om van de Oranje Leeuwinnen te winnen. Maar hoe reageerde Nederland op het verlies?

Nederland keek massaal naar Oranje Leeuwinnen
Het moment is daar. Op dit moment spelen het Nederlandse Dames elftal de finale tegen de Verenigde Staten. Schieten de leeuwinnen ons naar het wereldkampioenschap Vrouwenvoetbal of niet? Op dit moment staat het ... - ... voor ... . Zanger John de Bever is al de hele dag in Lyon en zit op dit moment voor ons in het stadion. Maar als je moet werken, is de feestvreugde iets minder groot. Toch staat vandaag de tv in veel studio's, kantoren en redactie's gewoon aan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 7 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie