Uitzending
RTL Boulevard - 28-3-2019

28-3-2019

RTL Boulevard

375 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Profvoetballers uit de kast, wordt het taboe eindelijk doorbroken?
Als profvoetballer openlijk homoseksueel zijn; het lijkt anno 2019 nog steeds een absolute no go. Reden genoeg voor de Zwitserse regisseur Marcel Gisler om juist dt thema centraal te stellen in zijn nieuwe film Mario, die sinds vandaag k in Nederland te zien is.

Sylvie Meis nog altijd tot over haar over verliefd
Sylvie Meis presenteerde vandaag haar nieuwe zonnebrillen collectie in Hamburg. Wij gingen langs en vroegen haar meteen naar het zonnetje in haar leven: haar nieuwe liefde Bart.

Koningin Mxima niet vies van een pilsje
Koningin Mxima proostte vandaag op 300 jaar Bavaria in de bierbrouwerij in Lieshout. En de koningin was er niet voor niets bij, want de Oranjes houden wel van een goed biertje!

Grote fouten bij behandeling moordenaar Anne Faber
De vermissing en gewelddadige dood van Anne Faber schokte in oktober 2017 het hele land. Vandaag presenteerden meerdere organisaties hun onderzoek naar hoe dit drama heeft kunnen gebeuren. En hun conclusies liegen er niet om.

Donny Roelvink heeft spijt
Donny Roelvink hintte er al op op zijn Instagram, hij brengt een nieuw nummer uit. Het is zijn tweede plaat en heet Spijt Schat, en wij hebben de primeur!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie