Uitzending
RTL Boulevard - 15-4-2021

15-4-2021

RTL Boulevard

280 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marc bespreekt alle details van begrafenis prins Philip
Het is bijna een week geleden dat prins Philip op 99-jarige leeftijd overleed. Aanstaande zaterdag vindt de uitvaart plaats en daarover werden vanmiddag de laatste details bekendgemaakt.

Hoger beroep Milica van Doorn krijgt onverwacht staartje
Vandaag diende het hoger beroep tegen de man die 20 jaar cel kreeg voor het verkrachten en doden van de 19-jarige Milica van Doorn. Hseyin A. verklaart nog ltijd onschuldig te zijn. Maar tch verzocht 'ie het hof om het hoger beroep in te trekken, en dus de straf die hij heeft gekregen, te laten staan.

Kunnen we deze zomer weer veilig op vakantie?
Er zijn (op dit moment) maar twee vragen die ons bezighouden: wanneer komt die prik? En: kan ik deze zomer op vakantie? Nou: goed nieuws voor iedereen die z'n opblaaskrokodil van zolder heeft gehaald en de caravan toch al heeft gewassen: we mogen weer! Althans, bijna.

Advocaat oudste kinderen Ruinerwold neemt actie
De advocaat van de oudste vier kinderen van Gerrit-Jan van D, de vader van het spookgezin uit Ruinerwold, start een civiele procedure tegen van D. Ze maakte gisteren bij Op1 bekend dat hij volgende week een dagvaarding kan verwachten. Afgelopen maart werd duidelijk dat van D. niet via het strafrecht terecht kon staan omdat hij hersenschade opliep bij een beroerte. Deze advocaat, Corinne Jeekel, vertelde er het volgende over.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!