Uitzending
RTL Boulevard - 13-6-2019

13-6-2019

RTL Boulevard

326 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Patricia Paay overvallen door paparazzi
Patricia Paay krijgt vandaag de schrik van haar leven. Tijdens een dutje in het zorghotel waar zij momenteel revalideert van een val van de trap wordt ze overvallen door ongenode gasten. Het blijkt niemand minder dan paparazzifotograaf Edwin Smulders.

Olcay ging naar De Hollandse Nieuwe
Hij is er weer: De Hollandse Nieuwe en dat werd gisterenavond door bekend Nederland traditiegetrouw gevierd met een haringparty in het Hilton in Amsterdam. En Olcay moest er voor het eerst aan geloven!

Diederik Jekel over de alvleesklier
In Nederland zijn 1.2 miljoen mensen met diabetes. Zij moeten elke dag nadenken hoeveel ze eten, wat ze eten en hoeveel ze bewegen. Voor de mensen met diabetestype 1, dat zijn er zo'n 100.000, is er nu een kunstalvleesklier ontwikkeld met hulp van het diabetesfonds. Wetenschapsjournalist en evaringsdeskundige Diederik Jekel is dolblij.

Tweede dag van het Staatsbezoek aan Ierland
Dag twee van het Staatsbezoek van onze koning en koningin aan Ierland zit er bijna op. Gisterenavond was het staatsbanket, en zoals altijd zijn alle ogen op onze wonderschone koningin gericht.

Ik zie, ik zie...
Precies 30 jaar geleden is Central Park New York het decor van een gruwelijke verkrachting. Vijf onschuldige tieners verdwijnen vanwege hun huidskleur in de bak- en daar zullen ze jarenlang blijven zitten. Het verhaal is sinds twee weken te zien op Netflix- en dat rakelt alles massaal op.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 13 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie