Uitzending
RTL Boulevard - 12-7-2021

12-7-2021

RTL Boulevard

989 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Vivienne en Luuk blikken terug op dreiging op RTL Boulevard afgelopen weekend
Vijf dagen na de schietpartij waarbij Peter R. de Vries (64) levensgevaarlijk gewond raakte, was er zaterdagavond een nieuw dieptepunt in de historie van ons programma. We konden niet uitzenden. En ook gisteren was er geen RTL Boulevard vanaf het Leidseplein. En nu zitten we hier.

Cultzanger Ren Le Blanc 'verklapt' uitslag Ik Weet Er Alles Van: 'Redelijk goed gegaan'
Meerdijk zit op slot, Laura en Janine zijn lekker vakantie aan het vieren en dus staat Ruben Nicolai (46) aan de studiopoorten te rammelen om een nieuw seizoen te maken van 'Ik Weet Er Alles Van'. Wij spreken twee deelnemers van de gloednieuwe VIPS-versie.

Koningspaar reageert op weigering miljoenentoelage Amalia: 'Wij steunen haar'
Tijdens het staatsbezoek van Willem-Alexander (54) en Mxima (50) aan Duitsland vorige week is n van de meest besproken Oranje-onderwerpen niet onbesproken gebleven. Voor het eerst heeft het koningspaar namelijk gereageerd op de miljoenentoelage van Amalia (17). De prinses ziet daarvan af en daar vinden haar ouders natuurlijk ook wat van.

Donnie slaat handen ineen met veteraan Gerard Joling: 'Mag je ook een keer met een ster werken'
Na 12 miljoen verkochte platen voor Gerard (61) in Azi, en de monsterhit samen met Frans Duijts (42) voor rapper Donnie (26), kon het niet uitblijven: de twee hitkannonnen doken samen de studio in. En het resultaat mag er zijn, althans, volgens henzelf. Zet je schrap voor de gloednieuwe floorfiller: 'Dit Is De Tijd'.

Vrijheid lonkt voor Britney Spears met nieuwe advocaat in de arm
De storm rond Britney Spears (39) en de hele 'free Britney' movement is nog lang niet gaan liggen. Sterker nog, de storm heeft inmiddels orkaankracht bereikt. Knalruzies in de familie en ruzies rondom de bewindvoering lopen de spuitgaten uit. De vraag is: lonkt er vrijheid voor de gevallen popster of toch niet?

Bijna 2 jaar na de moord op Derk Wiersum begint de rechtszaak tegen de verdachten
Bijna twee jaar na de moord op advocaat Derk Wiersum begint vandaag de rechtszaak tegen twee verdachten. Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij in het Marengo-proces. Voor de aanwezige advocaten en journalisten is de zitting vandaag extra beladen, zo vlak na de aanslag op Peter R. de Vries (64).

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 12 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie