Uitzending
RTL Boulevard - 13-7-2021

13-7-2021

RTL Boulevard

398 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Geld één van de redenen dat Diederik Ebbinge niet in Luizenmoeder-film speelt?'
Na twee succesvolle seizoenen op tv rollen ze vrijdag de rode loper uit voor de bioscoopfilm van de Luizenmoeder. Naast juf Ank draait de serie vooral om Hannah en de andere ouders. Onze Jamie sprak met de vaders.

'Schoenen van druiven en ananas gaan de norm worden'
Diervriendelijk of vegan eten dat is al lang onder ons, in de supermarkt en in hippe restaurants. Maar de vegan hype slaat ook door naar niet-eetbare producten zoals sneakers. De plantaardige schoenen worden gemaakt van de gekste stoffen zoals ananas, champignons en zelfs cactussen.

Romcomroyalty Jim Bakkum en Barbara Sloesen hinten op Zwaar Verliefd 3
Als romcomroyalty weten Jim Bakkum en Barbara Sloesen als geen ander wat de ingrediënten zijn voor een zoetsappige succesfilm. Het vervolg van Zwaar Verliefd doet ondanks de pandemie de kassa rinkelen en heeft inmiddels de gouden status bereikt van 100.000 bezoekers. Dat vier je natuurlijk, jawel, met Bossche bollen.

Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'
Van uitstel komt geen afstel bij Jaimie Vaes, want overmorgen begint, drie weken later dan officieel gepland, het gloednieuwe seizoen van haar realityserie 'In The Vaes Lane'. En hoewel de fans zich ongetwijfeld kunnen vergapen aan haar zonnige Ibiza-avonturen, zijn ze natuurlijk VOORAL benieuwd naar meer details over de donderwolken die boven d'r huwelijk met Lil Kleine hangen...

Angela de Jong over zomerprogrammering: 'Niks waarvoor ik thuisblijf'
Dik 1,7 miljoen kijkers schakelden gisteren in voor De Slimste Mens. En als Maarten van Rossem en Philip Freriks weer op tv zijn, dan weet je dat de zomerprogrammering is begonnen. Naast de inhaalrace van alle sportevenementen zet Hilversum ook wat andere nieuwe titels in om de kijker voor zich te winnen.

'Als je je niet wil laten vaccineren heeft dat consequenties voor je vakantie'
In Noord Nederland is de zomervakantie begonnen en oh oh oh wat waren de vooruitzichten mooi. Hagelwitte stranden of een kampeervakantie in de Ardèche, alles leek mogelijk, maar helaas. In heel Europa maar vooral in Nederland neemt het aantal besmettingen toe en daarom scherpen ook onze favoriete vakantielanden hun maatregelen weer aan.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 13 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie