Uitzending
RTL Boulevard - 16-11-2019

16-11-2019

RTL Boulevard

396 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kids Andy en Melisa weten wel hoe ze het hart van Sinterklaar moeten veroveren
Het feest kan beginnen want Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land. Verslaggever Lex Uiting ging naar Apeldoorn om de Sint een warm welkom te geven en liep daar Andy en Melisa tegen het lijf.

Collega's Bizzey laten alles voor hem vallen
Rapper Bizzey ligt nog altijd in het ziekenhuis. Na uitgebreid onderzoek blijkt hij een ontstoken hartzakje heeft, waardoor hij meerdere optredens heeft moeten cancelen. Onder wie die bij de modeshow van Nikkie Plessen.

'Frozen 2 niet geschikt voor jonge kinderen'
De dochters van Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver zijn megafan van Frozen en mochten het tweede deel vandaag als n van de eerste zien. Toch weten de moeders niet helemaal of het vervolg wel zo'n succes was...

Dochters Nikkie en Nicolette geen fan van hun zangkunsten
Met meer dan een miljard dollar opbrengst aan de kassa, kon het niet anders dan dat er een opvolger voor Frozen moest komen. Vandaag ging Frozen 2 in premiere en de rode loper was bezaaid met bekende Nederlanders, n hun kinderen. Waaronder Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver.

Marc van der Linden vindt verhaal prins Andrew aan alle kanten rammelen
Tot gisteravond ontkende de royals nog alle aantijgingen van seksueel misbruik van prins Andrew en zijn band met de van pedofilie beschuldigde Jeffrey Epstein. Maar nu reageert de prins voor het eerst zelf op alle beschuldigingen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 16 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie