Uitzending
RTL Boulevard - 20-11-2019

20-11-2019

RTL Boulevard

544 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hoera: Top2000 viert 20-jarig bestaan
Het is inmiddels net zo'n grote traditie als Sinterklaas en kerst, de Top2000 met jaarlijks miljoenen luisteraars. Dit jaar bestaat de lijst 20 jaar en dat wordt onder andere gevierd met een boek.

Lizzo over megasuccesvol jaar: 'Ik heb m'n droombaan'
Popfenomeen Lizzo is vandaag genomineerd voor niet minder dan 8 Grammy's. Deze week was ze heel even in het land en vlak voordat ze het podium opging van een uitverkocht AFAS Live maakte ze tijd voor een exclusief interview met ons.

Deze vrieskou overleven doe je met Frozen 2
De handschoenen mogen aan en de muts kan weer op want de eerste vrieskou in is Nederland geland. En dus komt de winterfilm van het jaar precies op tijd. Frozen 2 draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Jos B. houdt kaken stijf op elkaar tijdens pro forma Verstappen
Jos B. wordt sinds augustus vorig jaar verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Nicky Verstappen. Al die tijd houdt hij de kaken stijf op elkaar, ook vandaag tijdens de de vijfde pro forma zitting.

Help ng meer meisjes naar school!
RTL Boulevard en Cordaid komen samen in actie om zoveel mogelijk meisjes naar school te krijgen. Hoe meer meisjes naar school kunnen, hoe meer kans ze hebben op (beter) betaald werk en hoe beter hun toekomstperspectieven zijn. Met de sms-actie vragen we iedereen een eenmalige donatie te doen. We begonnen de actie met 10.000, maar het gaat zo goed dat het nieuwe doel is om 15.000 meisjes naar school te kunnen helpen. Sms SCHOOL naar 3669 en doe een eenmalige donatie. Elk bedrag mag!

Huwelijkscrisis Wendy van Dijk en Erland Galjaard voorbij
Het lijkt erop dat de huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard voorbij is. Het stel heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om hun relatie te redden en hun aanpak blijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen.

Bridget reageert voor het eerst in Boulevard op relatie met Andr.
Bridget Maasland keert weer terug in RTL Boulevard en vertelt openhartig over de mediastorm n haar relatie met Andr Hazes.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 20 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie