Uitzending
RTL Boulevard - 17-11-2019

17-11-2019

RTL Boulevard

286 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Harry Styles uitgegroeid tot heuze superster na breuk One Direction
Na 50 miljoen verkochte platen, 4 wereldtournees en 200 awards besluit One Direction in 2016 er de brui aan te geven. Toch zitten de leden van 's werelds bekendste boyband niet stil. Stuk voor stuk zijn de heren uitgegroeid tot ware supersterren. Zo ook Harry Styles, die gisteren zijn presentatiedebuut maakt bij Saturday Night Live.

Jeugdjournaal-presentatrice duikt in wereld forensische opsporing
Tamara Seur is bekend als presentatrice van het Jeugdjournaal, maar nu is ze in een hele andere wereld gedoken. Ze liep een jaar lang mee met de forensische opsporing en schreef daar een boek over.

Familie Rosleny Magdalena roept op om moord op te lossen
De familie van de vermoorde Rosleny Magdalena doet een oproep voor de gouden tip om haar zaak op te lossen. De beloning van 15.000 euro staat nog altijd open. Uit de bewakingsbeelden wordt niet duidelijk of de verdachte een man of een vrouw is.

Amerikaanse sterren mengen zich in Pietendiscussie
Sinterklaas viert 5 december al jaren niet alleen zijn verjaardag, het is ook aanleiding voor misschien wel de heftigste discussie van het jaar: de Pietendiscussie. Steeds meer artiesten spreken zich uit over de kwestie en zelfs Kim Kardashian bemoeit zich er nu mee.

Daphne Deckers bezoekt set van haar eerste boekverfilming
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is de eerste boekverfilming van Daphne Deckers. Daphne zelf ging op setbezoek in het Spaanse Lloret de Mar om te aanschouwen hoe hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jan Kooijman haar boek tot leven brengen.

Derde seizoen The Crown maakt een heleboel los bij fans
Vanaf vandaag kunnen we het nieuwe seizoen van The Crown bingewatchen op Netflix. Dit seizoen start in 1964 en er is een hoop veranderd, waaronder een nieuwe cast! Marc van der Linden sprak de hoofdrolspelers in Londen.

Romee Strijd en echtgenoot over toekomst: 'Misschien wel kindjes'
Het Nederlandse Victoria Secret model Romee Strijd is pas 24 en behoort nu al tot de allergrootste modellen ter wereld. Vandaag is ze in Nederland voor het Glamourfest en wij hebben haar gesproken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 17 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie