Uitzending
RTL Boulevard - 11-11-2019

11-11-2019

RTL Boulevard

603 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Alles over de zoen tussen André en Bridget
De Telegraaf komt vandaag met het gerucht dat André en Bridget hebben gezoend op het huwelijk van Patty Brard in 2014. Bridget erkent dat er ooit gezoend is, maar benadrukt dat het toen niets voorstelde.

Hommeles random liefde Bridget en André
Het is nu precies een dag bekend dat Nederland een nieuw showbizz-koppel heeft in Bridget Maasland en Andre Hazes. Hoewel de twee tortelduifjes nu op een roze wolk horen te zweven, dondert het nog van alle kanten.

Wendy van Dijk komt met nieuw programma
Een primeurtje van Wendy van Dijk. De SBS-presentatrice komt binnenkort met een nieuw programma. Het gaat om een show waarbij verborgen camera's in het spel zijn.

Ronnie Flex: 'Vaderschap is keerpunt in mijn leven'
Naast rapper en producer is Ronnie Flex sinds vorig jaar vooral papa van dochtertje Nori. Het vaderschap is een keerpunt in zijn leven, want eindeloos optreden en uitgaan is niet meer het belangrijkst.

Rafael laat zich uit over verloving Sylvie
Het nieuws dat Sylvie Meis wederom in verloofd is sloeg een tijdje geleden in als een bom. Haar ex, Rafael van der Vaart, laat zich uit over dit nieuws.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie