Uitzending
RTL Boulevard - 12-11-2019

12-11-2019

RTL Boulevard

383 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Monique Westenberg wil niets kwijt over breuk met Andr
De prille liefde tussen Bridget Maasland en Andre Hazes is al drie dagen het gesprek van de dag en vandaag heeft zijn ex Monique zich voor het eerst in het openbaar laten zien. Hoewel ze eerder op Instagram haar hart lucht, houdt ze nu d'r lippen stijf op elkaar.

Rob Geus gooit het over andere boeg met nieuwe Carnaval-single
Rob Geus wordt jarenlang gevreesd door menig restauranthouder en maakt zichzelf onsterfelijk bij tv kijkend Nederland met zijn befaamde one liners. Nu komt Rob met een kneiter van een carnavalskraker en man man man, wat een lekker nummertje is het geworden!

Tweede Kamer gaat strijd tegen lange wachtlijsten eetstoornisklinieken aan
Anorexia Nervosia, een psychische ziekte waarbij mensen zichzelf obsessief uithongeren, is een van de meest dodelijke psychische aandoeningen. Ondanks het hoge sterftecijfer schiet de zorg vaak te kort en zijn er ellelange wachtlijsten. Minister Hugo de Jonge van volksgezondheid is er klaar mee.

Moordcommando volgde Derk Wiersum al weken
De liquidatie van Derk Wiersum is minutieus voorbereid. De Telegraaf onthult vandaag dat de advocaat van kroongetuige Nabil B. wekenlang is gevolgd door een moordcommando. De politie heeft nog veel vragen.

BN'ers strippen For One Night Only voor het goede doel
Geen inzamelingsactie, sponsorloop of een benefietgala, maar een striptease voor het goede doel. Morgen gaan zeven mannelijke BN'ers uit de kleren in het NET5 programma For One Night Only: he-le-maal naakt. Natuurlijk moeten voor zo'n spannende dansact de sexy moves uit de kast getrokken worden..

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie