Uitzending
RTL Boulevard - 14-11-2019

14-11-2019

RTL Boulevard

326 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Harry en Meghan verklaren keuze voor kerstmis met Archie in Amerika
Traditiegetrouw vieren de Britse Royals ieder jaar kerst in het landhuis Sandringham van Queen Elizabeth. Dit jaar zijn kleinzoon Harry en zijn vrouw Meghan niet van de partij. Zij willen de kerstcadeautjes met andere mensen gaan uitpakken. En dat wakkert de geruchten rondom de gebrouilleerde broers Harry en William verder aan, maar of dat ook zo is...?

Cas Jansen maakt grootse tv-comeback in GTST
Na het vertrek van Floris Bosma en Britt Scholte is er eindelijk weer gelukkig nieuws voor de GTST-kijkers: oud-bekende Cas Jansen kruipt weer in de huid van Julian Verduyn.

Oud-Feyenoorder John de Wolf richt zich op 50-plussers
Mister Feyenoord, John de Wolf, is als assistent-trainer weer terug op het oude nest. De Wolf lijkt in de bloei van zijn leven, doet een huwelijksaanzoek en alsof het allemaal samenvalt, komt hij nu met een boek voor 50-plussers over De Tweede Helft.

GTST-Floris Bosma openhartig over vertrek uit Meerdijk
Het gaat al geruime tijd niet goed met een van de paradepaardjes van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden. Kijkcijfers daalden tot dramatische dieptes, een storm van kritieken op de verhaallijnen en veel te jonge acteurs. De zenderleiding kondige actie aan. En dat komt er nu aan, de eerste acteurs vliegen de laan uit.

Uitspraken ex-vriend in proces Hmeyra zorgen voor ophef
Zeven keer schoot de stalkende ex-vriend Bekir E. op de 16-jarige scholiere Humeyra. Bekir zegt dat hij verantwoordelijkheid neemt voor haar dood, maar geeft als argument dat hij onder invloed was. Dat deed hij vandaag tijdens de eerste dag van de rechtzaak rondom de gruwelijke dood van de tiener.

Connie Witteman en ex-liefje Eugne vechten het uit in rechtbank
Ex-geliefden Connie Witteman en Eugne van Dun hebben elkaar voor het eerst sinds maanden weer in de ogen moeten kijken. De twee stonden vanmiddag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank waar een hoogopgelopen zakelijk geschil wordt uitgevochten. En die loopt behoorlijk in de euro's.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie