Uitzending
RTL Boulevard - 13-11-2019

13-11-2019

RTL Boulevard

364 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tweede pro forma zitting in hoger beroep Holleeder
Als het aan Willem Holleeder ligt moet het proces tegen hem naar een ander Gerechtshof worden verwezen. De Neus heeft geen vertrouwen in een eerlijk proces omdat hij al eerder door datzelfde Hof schuldig is bevonden.

OM nodigt man Femke Halsema uit voor hoorzitting
Robert Oey, de partner van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema, moet binnenkort op het matje komen bij het Openbaar Ministerie. Dat meldt RTL Boulevard vanavond in de uitzending. Oey, verdacht van verboden wapenbezit nadat zijn zoon eerder werd aangehouden nadat hij het wapen op zak had, moet later dit jaar verschijnen in een besloten hoorzitting van het OM. Daar zal hij gehoord worden als verdachte. Ook kan hij akkoord gaan met een voorstel van het OM, zoals bijvoorbeeld een geldboete of taakstraf. Mocht Oey niet akkoord gaan, dan kan het OM alsnog naar de rechter stappen.

René Froger emotioneel door Danny's liedje voor dochter
De geboorte van dochtertje Fallon heeft Danny Froger naar eigen zeggen omgetoverd tot 'n zacht gekookt ei. De zanger is zo trots op zijn kindje dat hij zelfs 'n nummer voor haar heeft geschreven en de eerst beelden zijn om te smelten.

Doutzen Kroes en Sunnery James nog altijd tot over hun oren verliefd
Doutzen Kroes en Sunnery James geven zich letterlijk en figuurlijk bloot in de de nieuwste vlog van het topmodel. De twee onthullen intieme details over hun huwelijk, inclusief nog nooit eerder vertoonde beelden.

Eerste kiekje André Hazes en Bridget Maasland maakt tongen los
Het heeft de fotografen een hele achtervolging en een avond posten gekost maar inmiddels is dé eerste foto van 's lands nieuwste showbizzkoppel gemaakt. Bridget en Andre zijn nog steeds het gesprek van de dag en dat ook zeker de bladen niet voorbij geflitst.

Kim Feenstra: 'Liefde voor Thunderdome gaat nooit voorbij'
Denk je aan Thunderdome dan denk je aan trainingspakken, kale koppen en hakken. Dat het massale dancefeest van ID&T al sinds 1992 veel meer dan dat is, laat de documentaire Thunderdome Never Dies zien.

Lee Towers kan nauwelijks geloven dat Lee Towers geopend zijn
Naast een carrière van 50 jaar als volkszanger kan Leen Huijzer na vandaag ook nog zijn eigen woontoren op zijn naam schrijven. De 'Lee Towers' zijn officieel geopend!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 13 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie