Uitzending
RTL Boulevard - 19-11-2019

19-11-2019

RTL Boulevard

284 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Biografie Raymond van Barneveld in de winkel
Game Over is de titel van de biografie over Raymonds leven en ondanks al zijn bullseyes voelt Barney zich alles behalve een tijger. Raymonds leven is in een jaar tijd 180 graden gedraaid. Hij ligt in een pijnlijke scheiding en is tegelijkertijd smoorverliefd geworden op Julia.

Schandalen stapelen zich op in Britse Koningshuis
Koningin Elizabeth (93) weigert op te stappen, Prins Andrew beheerst ook al dagen het nieuws in de UK en ook Meghan Markle en prins Harry zijn al weken het gesprek van de dag door hun strijd tegen de tabloids.

Bonnie St. Claire pakt 70ste verjaardag groots aan
Bonnie St. Claire wordt deze week 70 jaar. Een enorme mijlpaal voor de hitmachine van weleer en dat moet gevierd worden. Het was nog maar de vraag of ze deze respectabele leeftijd zou halen, gezien haar jarenlange zware alcoholprobleem. Onze Steven Brunswijk feestte de avond mee.

Penoza de film eindelijk in première
Na 5 bloedstollende seizoenen Penoza leek hoofdpersonage Carmen van Walraven dood te zijn, maar niets is minder waar. Ze leeft, en hoe! De film Penoza: the final chapter ging gisteren in première en Jamie Trenite was de gastheer van de avond, maar stond ook voor ons op de rode loper.

Help 10.000 meisjes naar school
Deze week voeren we de hele dag week voor Cordaid. Wereldwijd gaan miljoenen meisjes niet naar school omdat ze in het huishouden moeten werken, op het land of voor broers en zusjes moeten zorgen. Wij willen deze week minimaal 10.000 meisjes naar school helpen. En daar zetten specifiek de dames van RTL Boulevard zich voor in.

Ex-verloofde Johnny de Mol dient tuchtklacht in
De ex-verloofde van Johnny de Mol, Shima Kaes, dient een tuchtklacht in tegen advocaat Mark Teurlings. Ze beschuldigt hem van het doorspelen van gevoelige informatie over haar toenmalige relatie met Johnny aan journalist Mark Koster. Hij werkt momenteel aan een boek over de familie De Mol.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 19 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie