Uitzending
RTL Boulevard - 9-7-2021

9-7-2021

RTL Boulevard

805 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 190"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met n of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Advocatenteam Nabil B. legt bloemen neer voor Peter R: 'We missen hem'
Een update over de gezondheid van onze collega Peter R. de Vries (65), ook vandaag hebben we contact gehad met de familie. Ook legden Peter en Onno, het advocatenteam van kroongetuige Nabil B., vanmiddag bloemen bij de plek waar Peter afgelopen dinsdag is neergeschoten. Als teken van hoop, want dat hebben de twee vrienden nog steeds.

Kabinet kondigt maatregelen aan na oplopende coronabesmettingen
Het ziet er allemaal minder rooskleurig uit dan een paar weken geleden. Want terwijl we allemaal enorm hebben uitgekeken naar een fijne, zonnige zomer, is de sfeer in Den Haag behoorlijk bekoeld. De besmettingscijfers zijn sky high en dus zijn nieuwe, pittige maatregelen weer hard nodig.

Vermoedelijke schutter Peter R. de Vries heeft mogelijk connectie met Taghi
Drie dagen na de aanslag op Peter R. de Vries (64) blijven er details over de twee verdachten naar buiten komen. Zo zou de vermoedelijke schutter een connectie hebben met de moordbende van Ridouan Taghi.

Gebedshuizen staan stil bij aanslag op Peter R. de Vries
Heel Nederland is van slag na de aanslag op Peter R. de Vries (64). En dat is overal merkbaar. Of het nou berichtjes zijn die jullie naar deze redactie sturen, een kaarsje thuis branden, bloemen komen leggen, hier in Amsterdam, of bij elkaar komen voor een gebed. Het in ongekend wat dit nieuws met ons land heeft gedaan.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 9 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie