Uitzending
RTL Boulevard - 16-8-2018

16-8-2018

RTL Boulevard

430 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marwan Kenzari in thriller The Angel
De trailer van de Netflix-spionagethriller The Angel is vandaag uitgekomen. Neerlands trots Marvan Kenzari speelt de hoofdrol!

Katja Schuurman op trouwjurkenjacht met Fred van Leer
Katja Schuurman trouwt volgend jaar met haar grote liefde Freek van Noortwijk en de voorbereidingen voor hun grote dag zijn in volle gang. Zo moet er natuurlijk een droomjurk uitgezocht worden en dat doet Katja in Fred van Leers' Say Yes To The Dress!

Familie en vrienden supertrots op succes Dylan Haegens
Vandaag is het dan eindelijk zover. Alle fans van Dylan Haegens kunnen hun geluk niet op. De film van de YouTuber draait nu in de bioscoop.

60-jarige Madonna denkt nog lang niet aan stoppen
De Queen of Pop, Madonna, viert vandaag haar 60e verjaardag. Zelf trekt ze zich nog altijd nks aan van haar leeftijd en doet ze lekker wat ze zelf wil!

Vermissing Nsimire Massembo zorgt voor discussie over AMBER Alerts
Tweenhalve week geleden verdween de 14-jarige Nsimire spoorloos. Ze wordt voor het laatst gezien in het centrum van Den Haag. De politie en de familie zetten de zoektocht naar het meisje onverminderd voort. Ondertussen zorgt de vermissing van Nsimire voor discussie over de inzet van AMBER Alerts.

'The Queen of Soul' Aretha Franklin overleden
De Queen of Soul is niet meer. Zojuist werd bekend dat Aretha Franklin op 76-jarige leeftijd is overleden, thuis in de Amerikaanse stad Detroit.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 16 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie