Uitzending
RTL Boulevard - 17-8-2018

17-8-2018

RTL Boulevard

492 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Donny Roelvink laat Danique vallen en kiest voor Amij
Temptation Island VIPS zit erop. In de laatste aflevering zagen we onder andere dat Donny Roelvink en zijn vriendin Amij de test niet overleefd hebben en uit elkaar zijn. Maar vandaag blijkt dat de twee elkaar tch weer hebben gevonden.

Nieuwe goochelshow Hans Klok in premire
Nog drie maanden touren door Nederland en dan verplaatst Hans Klok zijn goocheldozen de oceaan over naar Amerika. Maar de illusionist laat het Nederlandse doek niet onopgemerkt vallen.

Ronald Molendijk geen fan van nieuwe single Famke Louise
Famke Louise heeft vandaag haar nieuwe plaat gedropt: Ben Je Down. RTL Boulevard-deskundige Ronald Molendijk vindt haar nieuwe single maar niks...

Terug van weggeweest: Janet Jackson
Janet Jackson komt - sinds haar laatste album in 2015, eindelijk weer met nieuwe muziek. Hier voor werkte ze samen met niemand minder dan Daddy Yankee. En het resultaat is lekker dansbaar!

Onderwereld zet prijs op hoofd Danny M.
Danny M. handelt jarenlang in beveiligde telefoons, die uiteindelijk niet zo waterdicht blijken. Hierdoor gedupeerde criminelen zijn woest en zouden 250.00 euro op zijn hoofd hebben gezet.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 17 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie