Uitzending
RTL Boulevard - 21-8-2018

21-8-2018

RTL Boulevard

407 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hacker Nikki Lee Janssen zit eindelijk achter slot en grendel
Nikki Lee Janssen ging door een hel nadat ze vorig jaar was gehackt. Pikante foto's en video's belandden online. Ze werd afgeperst en schreef er een boek over. Nu is er een doorbraak, want de politie heeft een 25-jarige man uit Den Bosch opgepakt.

Maarten van der Weijden: 'Ik kan alweer een beetje lopen'
Hij is kapot, maar voldaan. Maarten van der Weijden zwom met zijn elfstedenzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro voor kankeronderzoek bij elkaar. Na twee nachten in het water te hebben gelegen, mocht de held vannacht eindelijk weer in zijn eigen bed slapen.

Mark Rutte geeft Rihanna niet direct 100 miljoen euro
Rihanna houdt haar hand op bij de Nederlandse regering. De superster vraagt op Twitter 100 miljoen euro voor educatie in onderontwikkelde landen. De grote vraag is of bij de Miljoenennota volgende maand zo'n extraatje is te vinden.

Glennis Grace is helemaal klaar voor de liveshows van AGT
Glennis Grace maakt zich op voor de liveshows van America's Got Talent vannacht in LA. Wordt dit de grote doorbraak voor onze Glennis?

Hebben Linda de Mol en Ed Nijpels een relatie gehad?
Dat is de vraag die showbizz-minnend Nederland bezighoudt. Het lijkt erop dat Ed Nijpels de boel een beetje opgeblazen heeft.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 21 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie