Uitzending
RTL Boulevard - 18-8-2018

18-8-2018

RTL Boulevard

411 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olcay en vriend voor het eerst samen op tv
In het nieuwe SBS6-programma Race Tegen De Klok is RTL Boulevard-reporter Olcay voor het eerst met haar vriend op tv te zien. Een klein voorproefje!

Een race tegen de klok voor Rico Verhoeven
In het nieuwe tv-programma Race Tegen De Klok gaan zes BN'ers met elkaar de strijd aan om als eerste de finish over te komen in een vreemd land. Rico Verhoeven doet ook mee en gaat met twee vrienden de challenge aan in Kenia.

Niet voor kinderen: de moordlustige Muppets
De Muppets zijn terug! Maar wel in een heel ander jasje... In de nieuwe film The Happytime Murders zien we moordlustige en oversekste Muppets. Tim Oliehoek (en iedereen in de studio) is fan.

Happy in love: het verlovingsfeestje van Lil' Kleine
Tijdens een uitbundig verjaardagsweekend heeft Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes ten huwelijk gevraagd. Dat de twee happy in love zijn schuiven ze in ieder geval niet onder stoelen of banken.

Roy Drenthe terug op het veld
Na een klein uitstapje in de rapwereld is voetballer Roy Drenthe weer op het veld te vinden. En dat voelt goed. Ondanks het verlies in zijn eerste wedstrijd voelt Roy zich toch weer een gelukkig man. Fatima ging bij hem langs!

Nog steeds een grote bende in kliniek Michael P.
Drugs komen af en aan en iedereen kan doen wat 'ie wil. Het is nog steeds een zooitje in de kliniek waar Michael P., de moordenaar van Anne Faber, zat.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 18 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie