Uitzending
RTL Boulevard - 20-8-2018

20-8-2018

RTL Boulevard

421 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Britt Dekker over deelname NK dressuur: 'Mijn vader zou trots zijn geweest'
Over een paar dagen is het zo ver, dan doet Britt Dekker mee aan het Nederlands kampioenschap dressuur. Momenteel is ze druk bezig met de voorbereidingen en Olcay trainde vanmiddag met haar mee.

Kostuum The Handmaid's Tale groeit uit tot protestsymbool
De bloedstollende serie The Handmaid's Tale houdt al 2 seizoenen lang miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. De witte kappen en lange rode gewaden uit de serie zijn inmiddels symbool geworden voor onderdrukte vrouwen en worden sindsdien steeds vaker als statement gedragen door activisten.

Freek wil op blote voeten trouwen met liefje Katja Schuurman
Twee jaar geleden gaat Freek van Noortwijk op zijn knien voor zijn grote liefde Katja Schuurman. Volgend voorjaar is het zover en nu Katja haar droomjurk heeft gevonden is het aan Freek om zichzelf in het nieuw te steken.

'Men zag overwinning Kiki Bertens niet aankomen'
Nadat tenniskoningin Kiki Bertens afgelopen Wimbledon Venus Williams van het court afsloeg, heeft ze nu het toernooi van Cincinnatti gewonnen. Kiki's vriend Remko de Rijke is natuurlijk supertrots!

Nederland supertrots op prestatie Maarten van der Weijden
Nederland is al dagen in de ban van de tocht der tochten van Maarten van der Weijden, de Elfstedentocht zwemtocht! De topsporter leverde een dappere strijd, maar het lijf kon 200 kilometer zwemmen toch niet aan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 20 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie