Uitzending
RTL Boulevard - 11-8-2018

11-8-2018

RTL Boulevard

314 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rapper Fresku openhartig over zijn zieke zoontje
Het leven van rapper Fresku is er op dit moment een van uitersten. Deze week komt er een droom uit met een optreden op Sziget, maar thuis vecht zijn pasgeboren zoontje Rayaan voor zijn leven.

Genieten geblazen: eerste beelden The Voice Senior
We moeten nog even wachten voordat we kunnen genieten van The Voice Senior, maar we hebben wel alvast een sneak peek van de eerste deelnemers!

Disney gaat de strijd aan met Netflix
Netflix krijgt het zwaar. Disney is namelijk druk bezig met een eigen streamingsdienst! En dat betekent dat veel films daar zullen verdwijnen. Van Beauty and the Beast tot The Avengers.

Kim Kardashian laat zich van haar duivelse kant zien
Zo'n beetje de bekendste familie van deze aardbol, de familie Kardashian, is terug op de buis! Het is het vijftiende seizoen en dat belooft weer een waar spektakel te worden.

Beschuit met muisjes voor Steven Brunswijk
Babynieuws voor Steven Brunswijk! De grappenmaker en zijn vrouw zijn gisteravond ouders geworden van hun dochter Naleya Jazz. Steven laat weten dat hij al een rijk man was met zijn twee kids, maar zich nu pas echt rijk voelt!

De zinloze moord op RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans
RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans kwam tien jaar geleden om bij een raketaanval terwijl hij verslag deed. Het is nog steeds de zwartste dag uit het bestaan van het nieuwsprogramma. Vincent Verweij maakte er een indrukwekkende documentaire over.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 11 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie