Uitzending
RTL Boulevard - 13-8-2018

13-8-2018

RTL Boulevard

330 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sonja Silva zet haar beste beentje voor kinderen op KaapverdiŽ
Als er begin dit jaar 4 gezinnen vertrekken naar KaapverdiŽ voor het programma Helemaal het Einde zit Sonja Silva aan de buis gekluisterd. Met roots op de Kaapverdische Eilanden gaat Sonja zich nu inzetten, samen met de familie van Berkel, voor de kansarme kindjes op Sao-Vicente.

Je hoort er pas echt bij als je podcasts luistert
Telvisie kijken doen we al een tijdje massaal 'on demand' via internet. Maar ook de luistercijfers van de Nederlandse radio zenders dalen steeds verder. We gaan namelijk massaal aan de podcast.

Telegram is een soort Marktplaats voor criminelen
Criminelen gaan steeds meer met de tijd mee. Het contact verloopt niet meer in donkere steegjes, maar gewoon op het internet. En daar hebben ze Telegram voor.

Volgend AGT-nummer wordt voor Glennis hele uitdaging
Glennis Grace is onderweg naar Amerika voor de liveshows van America's Got Talent. Het nummer dat zij zal moeten gaan zingen is uitgezocht door de makers van het programma. De diva mag nog niet vertellen welk nummer het is, maar ze vertelt wel dat het bijna niet te doen is. En dat maakt de uitdaging alleen maar groter.

Glennis Grace onderweg naar de liveshows van America's Got Talent
Glennis Grace is vandaag in het vliegtuig gestapt op weg naar de liveshows van America's Got Talent. De diva moet helemaal alleen het land verlaten, maar met een belangrijk doel: de talentenjacht winnen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 13 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie