Uitzending
RTL Boulevard - 15-8-2018

15-8-2018

RTL Boulevard

384 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dr. Pimple Popper nu ook in Nederland te zien
Het programma rondom Dr. Pimple Popper, die eigenlijk gewoon Sandra Lee heet, is vanaf morgen ook in Nederland te zien. De dermatologe uit Amerika wordt bekend nadat ze filmpjes op YouTube plaast van het succesvol verwijderen van puisten en abcessen.

Modezusjes Reinders dromen van samenwerking met Kardashians
Nog maar 23 jaar, maar nu al chte businesswomen. De zusjes Reinders runnen samen hun succesvolle modemerk Reinders.

Hilarisch: nieuwe film over losgeslagen bejaarde vriendinnenclub
Een tikkeltje oud maar nog lang niet afgeschreven, actrices Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen spelen samen in de nieuwe komedie Book Club.

Het Italiaanse dorpje Ollolai' wordt overspoeld met toeristen
Het tv-programma Het Italiaanse dorp Ollolai' volgt al een maand lang Nederlandse stellen die op Sardinie voor slechts 1 euro een huis hebben gekocht. Door de populariteit van het programma trekt het dorp nu heel wat toeristen. Aran gaat langs bij de koppels om de balans op te maken.

Fans hysterisch door komst popkoningin Britney Spears
Fans van Britney Spears zijn door het dolle heen, want ook al slaat de popster Nederland over, na zeven jaar is ze dichterbij dan ooit. Vanavond staat ze namelijk met haar concert in Antwerpen en Veronica ging daar eens kijken of ze nog steeds helemaal hot is.

Woedende Gordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala
Gezapig en oubollig. Zo noemt Gordon de verkiezing van de Gouden Televizier-ring. De zanger is over de zeik dat zijn programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? geen wildcard voor de longlist heeft ontvangen van de organisatie.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 15 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie