Uitzending
RTL Boulevard - 12-4-2021

12-4-2021

RTL Boulevard

310 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rachel over breuk Dr en Monique: 'Ik had moeite met leeftijdsverschil'
Rachel Hazes (51), heeft thuis nog nooit eerder vertoonde beelden liggen van haar grote liefde Andr. Dit jaar zou Hazes 70 zijn geworden en daarom deelt Rachel voor n keer verhalen & priv-beelden in een documentaire. Ook vertelt ze openhartig over de breuk tussen Andr (27) & Monique (43) en dat ze zlf een nieuwe man voorlopig niet ziet zitten.

Elise Schaap schittert in nieuwe film
Elise Schaap (38) duikt in de nieuwe film 'Mijn vader is een vliegtuig' eens net in de verkleedkist voor een nepneus of Brabants accent, maar in de roots van regisseur Antoinette Beumer! Het deels autobiografisch verhaal mag ook nog eens het Filmfestival aftrappen. En da's een flinke opsteker voor de makers, na een jaar waarin de filmindustrie flinke klappen heeft gehad.

Leco showt de mooiste rode loper-outfits bij de BAFTA's
Corona of niet: het award-seizoen gaat gewoon door. Gisteravond werden in Londen de BAFTA's uitgereikt: de belangrijkste Britse filmprijzen. 'Nomadland', met een hoofdrol voor Frances McDormand (63), is de grote winnaar van een verder heel sobere prijsuitreiking. Maar: er was wl een rode loper!

John van den Heuvel over geraffineerde aanpak 'pedojagers'
In de rechtbank van Schiphol staan vandaag vier jonge verdachten terecht, die volgens het Openbaar Ministerie twee oudere mannen zouden hebben gelokt voor een nepafspraakje met een minderjarig meisje. Eenmaal daar werden de mannen afgeperst en zwaar mishandeld. Justitie strafte deze zogenoemde 'pedojagers' hard af.

Prins William n Harry reageren bedroefd op overlijden prins Philip
Vrijdag overleed prins Philip op 99-jarige leeftijd. Gedurende deze dagen tot zijn begrafenis spreken stds meer familieleden hun waardering uit voor hun 'rots in de branding'. Maandag was het de beurt aan prins William (38) en prins Harry (36).

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 12 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!